Miksi teen kampauksia ilmatteeksi?

Olisi ehkä helppoa laittaa oma yritys pystyyn ja kokeilla onnea sitä kautta, mutta mä koen tekemisen tärkeäksi eri tavalla. En väitä ettenkö ole miettinyt myös yrittäjyyttä, mutta pelkään sen vievän kaiken innokkuuteni tekemisestä. Lähettämäni kysely ilmaisista kampauksista somen puskaradiossa sai aikaan paljon kysyntää, kiitosta ja aiheutti osittain ihmetystä. Lue lisää täältä.

Auttaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Ei niin että ajattelisin olevani jotenkin parempi muita tai olevani joku pelastava enkeli, vaan auttamisen halu lisää myös omaa hyvinvointiani erittäin paljon. Ehkä se oli myös aikanaan osa syy, miksi halusin hoitoalalle . Koen vahvasti olevani oikealla tiellä, kun saan auttaa muita. Olen saanut kampaus ilmoituksen jälkeen paljon viestejä, jossa kerrotaan ihan avoimesti miten tärkeää ilmainen apu juuri heille olisi.

Läsnäololla on suuri merkitys tekemisessä. Hiuksia laittaessa olen pelkkänä korvana ja kuuntelen mitä kerrottavaa asiakkaalla minulle on. Pelkään että jos tekisin kampauksia työkseni, se olisi liian liukuhihna meininkiä ja rentous minusta katoaisi.

Hyvinvointi on edelläkävijä monessa suhteessa. Kun näen tyytyväisen ja kampauksesta ilostuneen asiakkaan, koen itsenikin eheytyneen kertaheitolla.

Sosiaalistuminen tärkeissä kohtaamisissa asiakkaan kanssa. Hiusten laiton avulla pääsen tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja monesti löydämme heti hyvän yhteisen sävelen ja hiustenlaitto on entistä mukavampaa.

Saamani viestit ja palauta kampausten jälkeen saavat minut entistä innostuneemmaksi ja tätä kaikkea henkistä hyvän olon tuottavaa tekemistä ei voi rahassa mitata. Sydän kyllä tietää mikä on hyväksi itselle ja muille.

Seuraa myös ajanvaraus sivujani Hair by Helena ja vaihtuvia kampausideoita Instagram sivuiltani.

Kommentit (2)
  1. Oi, onpa ihanaa toimintaa <3

  2. Ihana sinä ♥ Kaltaisia pyyteettömiä ihmisiä ei ole maailmassa liikaa. Silloin kuin harrastus on nimenomaan harrastus, se antaa antajalle yhtä paljon kuin saajalleen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *