Hiuksiin tuuheutta ja pituutta

Pitkästä aikaa iloitsen mun hiuksista ja siitä että ne tuntuvat ja näyttävät paksuilta. Varmaan arvasit heti kuvasta, etteivät hiukset ole omasta takaa yhtäkkiä saaneet tällaista pituutta ja paksuutta, vaan mulla on hiuspidennys. Kiva sellainen.

Mun omat hiukset on jo pitkään haastanut mua, sillä ne ovat ohentuneet paljon. On ollut työlästä saada aikaan kampauksia, koska hiuksia on niin vähän. Oon joutunut  käyttämään myös mitä erikoisimpia hoitotuotteita ja hiuspalkkeja  saadakseni aikaan edes jonkinlaisen lopputuloksen. Nyt kaikki tällainen on onneks historiaa, ja nykyään hiustenlaitto tuntuu mukavalta puuhalta, kiitos Glitterin.

Olen testannut muutamia erilaisia klipsipidennyksiä, mutta tämä Glitterin 30 euron hiuspidennys on ollut paras vaihtoehto, sillä se on luonnollinen, muotoutuu hyvin omien hiusten sekaan ja on helppo laittaa.

Iloitsen jälleen hiusten laitosta.

Tämä Hiuspidennys kiinnitetään viidellä klipsillä hiusten alarajaan. Kun hiuksia ensin tupeeraa ja lisää vielä lakkaa, saavat klipsit hyvän otteen hiuksista ja pysyvyys on taattu. Jos pidennyksen päädyt jäävät näkyviin, voi sen kiinnittää hiuksiin enemmän V- mallisesti.

Nämä Glitterin klipsipidennykset olivat mun hiustenlaiton pelastus, sillä ne antavat luonnollisen, kauniin olemuksen kampaukseen ja sopivat mm. hyvin juhliin. Lisäksi näitä pidennyksiä on tarjolla kaupassa montaa eri väriä ja mallia.

Suosittelen  🌸.

Kommentit (8)
 1. Mari_Meikkiholisti
  21.4.2019, 09:20

  Näyttääpä kyllä tosi luonnollisilta! Mä en ole koskaan pidennyksiä kokeillut, mutta tälläiset klipsit olisi varmaan helpoimmat käytössä.

  1. Annan kyllä täydet 10 pistettä näille klipsipidennyksille. Ne kiinnittyvät hyvin omaan hiustyveen ja antavat luonnollisen näköisen lopputuloksen 😊.Helpottavat kampausten laittoa tosi paljon 🌹. Kaunis kiitos kommentistasi.

 2. Maria Ihanaista
  19.4.2019, 12:52

  Tosi hyvän näköiset! Itselläkin on sellainen tukka, että jos jonkun kunnon juhlakampauksen haluaa saada aikaan, ei ne omat hiukset oikein siihen riitä! Kiva, että on tarjolla kaikkia tällaisia pidennyksiä, jotka saa äkkiä käyttöön, kun tarve tulee 🙂

  -Maria // nouw.com/ihanaista

  1. Joo kyllä se taitaa olla loputonta taistelua hiusten laiton suhteen, jos hiukset ovat kertakaikkisen ohuet. En tiedä mitä mun hiuksille on tapahtunu, mutta tää pidennys pelastaa kyllä 🤗. Kiitos ilahduttavasta kommentista ☀️.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Instagram did not return a 200.