Viisi ajatusta oman elämän menestymisestä

Olen pähkäillyt viime päivinä omaa menestymistä elämässäni, ja sitä kaikkea mitä olen jo saanut aikaiseksi, ja millaisiin asioihin haluaisin vielä panostaa menestyäkseni.

Mielestäni menestymisen ei aina tarvitse kertoa varakkuudesta, julkisuudesta, hyvistä arvosanoista, korkeasti kouluttautumisesta, tai johtoasemasta työssä. Jokainen määrää menestymisen aina oman näkökulman kautta.

Listasin viisi tärkeintä asiaa oman elämäni menestymisestä.

  1. Äitiys rikastuttaa elämääni monella tapaa. Äitiyden myötä kokemani vastuu on todella merkityksellistä ja jokainen päivä opin itsekin jotain uutta.
  2. Parisuhde jossa tällä hetkellä elän, on sellaista josta saan paljon hyvää energiaa elämääni. Vierelläni on mies, jota rakastan paljon ja jonka kanssa jokainen hetki tuntuu erityiseltä.
  3. Vakituinen työ takaa turvan. Lähihoitajana huolehdin asiakkaiden hyvinvoinnista ja luon tärkeitä sosiaalisia suhteita elämässä.
  4. Ystävyys- ja sisaruussuhteet ovat minulle tärkeitä. Tiedän, että he välittävät ja arvostavat minua omana itsenäni. Jokainen hetki heidän kanssaan saa minut voimaan hyvin.
  5. Luovuus saa minut tuntemaan itseni paremmin. Kirjoittamisen kautta saan jäsenneltyä ajatuksiani herkemmin ja pystyn rentoutumaan.

Haluan panostaa elämässäni tärkeisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa. Kouluttautuminen ei koskaan ole turhasta, jos tietää mitä alaa haluaa tulevaisuudessa tehdä. Koitan vaalia omaa aikaa, sillä sen kautta pystyn eheyttämään itseäni paremmin.

”Ehkä menestymisen avain onkin lähellä sinussa ja tässä hetkessä.”

Kommentit (6)
  1. Kyllä menestyminen on monipiipuinen juttu. Kaikille se ei tosiaankaan ole pelkkää mammonaa. Itse koen menestyneeni, jos elän oman näköistäni elämää ja sekä minä että läheiseni ovat onnellisia.

  2. Tärkeä pointti! Menestyminen on niin paljon muutakin kuin ura tai omistusasunto. Itse koen myös menestyneeni elämässä nimenomaan äitiydessä vaikka tämä on samalla haastavaa niin todellakin myös palkitsevaa ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *