Kembuz Café, Turku

P1200300.JPG

Erkki Kemppi ja Areta Buzis avasivat keväällä Kembuz Cafén Turun Hämeenkadulle. Paikka on ilmeisen toivottu lisä Turun kahvilatarjontaan, koska torstai-iltapäivällä astuessamme pojan kanssa sisään kahvilaan paikka oli yhtä pöytää lukuunottamatta täynnä.

Lyhykäisyydessään kerrottakoon, että Kembuz Caféssa ruoat ovat käsin tehtyjä. Ne eivät sisällä valkoista sokeria tai gluteenia ja suurin osa tuotteista on maidottomia.

Kahvilassa on myynnissä esimerkiksi; käsin paahdettua kahvia, erikoiskahveja, raakakakkuja, kylmäpuristettuja mehuja, granola- ja smoothie bowleja, power breadeja, raakasuklaata ja lounasaikaan salaatteja.

P1200310.JPG

Myynnissä on kotiin vietäväksi esimerkiksi Nord T:n teetä. Vitriinistä löytyy raakakakkuja monen makuisena. Torstaina löytyi ainakin esimerkiksi porkkana-, suklaa- ja vadelmakakkuja.

P1200287.JPG

Vegaaninen granolabowl kauramaidolla, iso kahvi ja tyhjä pieni lautanen, jolta joku nopea söi jo raakasuklaansa.

Minä tilasin kuuden euron granola bowlin, joka saa makeutensa kookosnektarista. Granolan päällä oli kookoskermaa ja banaania. Annos oli kaunis, herkullinen ja sopivan makea. Kahvi, jonka sai joko lehmänmaidolla tai kasvimaidolla, oli muuten myös todella hyvää.

P1200306.JPG

Suolaisena vaihtoehtona vitriinistä löytyy Power bread nimellä todella kauniita itse tehtyjä, gluteenittomia avokado- ja kanaleipiä.

P1200308.JPG

Kahvila ja tuotteet ovat kauniita, mutta tuotteet eivät ole edullisimmasta päästä. Kannattaakin vaikka ennen astumista sisään kahvilaan käydä vilkaisemassa Kembuz Cafén todella hienoja kotivuja, joista löydät tietoa raaka-aineista, paikasta ja yrittäjäparista.

Kotisivut löytyvät linkin takaa; täältä.

P1200320.JPG

Kembuz Café

Hämeenkatu 3 B, Turku

kotisivut; täällä.

 

 

Hyvää ruokaa

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *