Leipomo Gryn, Turku

P1250225.JPG

Juureen leivottuja leipiä ja croissantteja, vegaanisia pullia, teetä ja kahvia, kodikas ja kaunis sisustus, sekä mahtavaa asiakaspalvelua. Ainakin näitä kaikkia löytyy Leipomo Grynistä.

Noin vuosi sitten Salvumiehenkadulla toimintansa aloittanut Leipomo Gryn avasi ensimmäisen myymälänsä/kahvilansa maaliskuussa Turun Forum Kortteliin, eli aivan Turun keskustaan.

P1250205.JPG

Tässä paikassa teollista hiivaa ei leivissä käytetä ja raaka-aineet ovat pääosin luomua, tai vaihtoehtoisesti lähellä tuotettuja. Myynnissä on tällä hetkellä esimerkiksi ruisleipää, vaaleaa leipää, patonkeja, sämpylöitä ja croissantteja, sekä vegaanisten pullien lisäksi muutama muu makea tuote.

P1250202.JPG

Paikan päällä voi juoda vaikka kahvit ja nauttia paikan tunnelmasta tai ostaa nopeasti jotain mukaansa.

P1250226.JPG

P1190189.JPG

Olen ihastunut tuotteiden lisäksi myös näihin paikan pusseihin, tuohon simppeliin logoon, sekä heidän instagram tiliinsä.

P1250214.JPG

Tuntuu muutenkin siltä, että Forum Kortteli on vihdoin herännyt henkiin. Läpikulkupaikkana toimineesta Forumista on tullut viihtyisä ja mielenkiintoinen. Leipomo Grynin lisäksi Forumista löytyy tällä hetkellä myös muun muassa Vegekauppa, Smallstore herkkudeli ja VG Noodle (joka on muuten VG-Wokin yrittäjien uusin ravintola). Ruoan lisäksi Forumista löytyy myös kotimaista suunnittelu- ja käsityöosaamista. Jos et siis ole käynyt pitkään aikaan Forumissa, suosittelen poikkeamaan.

P1250210.JPG

P1190197.JPG

Leipomo Gryn

Forum Kortteli Turku

Linnankatu 9-11 (Kauppiaskadun sisäänkäynti), Turku

 

 

 

Hyvää Ruokaa

INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *