M Kitchen & Cafe, Turku

P1160016.JPG

Niin vierähti vuosi Porvoossa ja nyt ollaan taas muutettu takaisin Varsinais-Suomeen, joten jatkossa tiedossa varmasti paljon Turku juttuja/vinkkejä. Ystäväni pyysi minut heti lounaalle ja minä sain valita paikan. Laitoin muutaman paikkaehdotuksen, joista yhdessä valitsimme lounaspaikaksi historian ja nykytaiteen museon, Aboa Vetus & Ars Novan, yhteydessä sijaitsevan M Kitchen & Cafen, joka avattiin noin vuosi sitten.

M Kitchen & Cafe on avoinna joka päivä. Viikolla tarjolla on, kahvilatuotteiden lisäksi, päivittäin vaihtuva lounas ja viikonloppuisin kello 11-15 tarjolla on 19,90 euroa maksava brunssi.

Paikka toimii kahvilana, ravintolana ja baarina. Joten voit istahtaa lounaalle, syömään leivosta kahvin kanssa tai juoda vaikka drinkit ystävän kanssa.

P1160043.JPG

Lounaalta löytyy monta eri vaihtoehtoa joista valita. Pelkkä keitto maksaa 8 euroa, runsas salaattipöytä yksinään maksaa 9,90 euroa ja pelkkä lämmin annos 10,20 euroa. Mahdollista on myös yhdistää vaihtoehdoista kaksi hintaan 12 euroa ja jos haluat maistaa kaikkea, hinta keitolle, salaattipöydälle ja lämpimälle annokselle on 13,20 euroa. Kahvi/tee sisältyy lounaan hintaan ja leivoksen voi ostaa jälkiruoaksi 3:lla eurolla.

P1160010.JPG

Me halusimme ystäväni kanssa maistaa tietysti kaikkea ja maksoimme tuon 13,20 euroa. Jätimme kolmen euron leivokset ostamatta ja hyvä niin, koska olimme kaiken hyvän ruoan jälkeen aivan täynnä. Leivokset siis joku toinen kerta.

P1160017.JPG

Päivän keitto oli mustajuurikeitto ja sillä aloitettiin. Keiton kanssa tarjottiin lehtikaalisipsejä.

Keitto oli herkullinen, ihanan sileä, täyteläinen ja juuri sopivan suolainen. Keiton viereltä löytyi myös ohraleipää ja herkullista focacciaa, sekä voita ja oliivitapenadea.

P1160012.JPG

Salaattipöydästä löytyi monenlaista salaattia, esimerkiksi; graavilohi-, tomaatti-sipuli-krutonki-, pasta-, härkä-nuudeli-, waldorfin- ja tofusalaattia. Todella herkullisia salaatteja, joissa oli ilahduttavan paljon makua.

P1160030.JPG

Lämmin ruoka tuotiin pöytään annoksina. Lämpimänä ruokana oli eilen timjamivoissa paistettua broileria, helmipastaa tomaattikastikkeella ja kesä- ja myskikurpitsaa. Reilun kokoinen ja hyvänmakuinen annos.

P1160039.JPG

P1160041.JPG

Vitriinistä löytyy tietysti MBakeryn leivoksia, koska paikan ravintoloitsijana toimivat MBakerysta tutut Katja Nurmi ja Mikko Hietala.

Kiitos M Kitchen & Cafe hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Ja taas täytyy erikseen kiittää ystävää hyvästä seurasta.

P1160047.JPG

P1160007.JPG

M Kitchen & Cafe

Itäinen rantakatu 4-6, Turku

Kotisivut löydät; täältä.

 

 

 

Hyvää ruokaa

FACEBOOK / INSTAGRAM

 

Kommentit (2)
  1. Hei jes, kiva vinkki! 🙂 Täytyypä mennä pikimmiten testaamaan, kun Turun suunnalla asustelen.

     

    1. Jes, kiva jos tuli uusi paikka testattavaksi. Oli kyllä hyvää ruokaa ja myös todella hyvää palvelua. Herkullista syksyä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *