Nick’s food design, Turku

P1280542.JPG

Turusta löytyy tällä hetkellä todella monta kivaa lounaspaikkaa ja nyt siihen listaan voidaan lisätä taas yksi paikka. Nick’s food design avasi ovensa muutama viikko sitten Linnankadulla. Tällä hetkellä ravintola on auki ainoastaan lounasaikaan, mutta tarkoituksena on kuulemma pitää ravintolaa auki myös iltaisin, kunhan kaikki lupa-asiat saadaan kuntoon.

Se mikä erottaa paikan monesta muusta ravintolasta Turussa on, että ravintola on täysin gluteeniton.

P1280534.JPG

Ihastuin todella paljon ravintolan sisustukseen. Erityiskiitokset myös ystävällisestä palvelusta ja olihan se ruokakin hyvää.

P1280540.JPG

Itse valitsin tänään 10,40 € hintaisen savuporolangoksen (neljästä eri annosvaihtoehdosta). Lounasseuranani olleet saivat haluamansa annokset lisäksi maidottomina, kiitos siitä. Lounaaseen sisältyi myös pieni salaattipöytä, gluteenitonta leipää, kahvi/tee ja pieni jälkiruoka.

P1280572.JPG

Alkuun salaattipöydästä munakoisosalaattia, melonisalaattia ja gluteenitonta leipää muutamalla eri levitteellä. Jälkiruoaksi passionrahkaa.

P1280537.JPG

P1280568.JPG

Savuporolangos, vihreää salaattia ja palsternakkalastuja.

P1280578.JPG

Passionrahkaa, marenki ja kahvi.

P1280536.JPG

Nick’s food designin toinen lounasravintola löytyy Apilakadulta, mutta jostain ihmeen syystä en ole koskaan käynyt siellä. Jos teillä on kokemuksia Apilakadun Nick’s food designista, niin kertokaa ihmeessä mitä pidätte?

Ps. Osa postauksen kuvista on otettu jo aiemmin. Tänään yhden aikoihin paikka oli melkein täynnä.

P1280544.JPG

Nick’s food design

Linnankatu 85, Turku (Turun linnaa vastapäätä)

Kotisivut; täällä.

 

 

Hyvää ruokaa

FACEBOOK / INSTAGRAM

 

 

Kommentit (7)
  1. Nick's Food Design | Yle Uutiset Satakunta
    20.4.2020, 11:07

    […] Nick’s food design, Turku – Hyvää ruokaa | Lily – Nick’s food design avasi ovensa muutama viikko sitten Linnankadulla. Tällä hetkellä ravintola on auki ainoastaan lounasaikaan, mutta tarkoituksena on kuulemma pitää ravintolaa auki myös iltaisin, kunhan kaikki lupa-asiat saadaan kuntoon. […]

  2. Minusta ravintola on loistava! Kiva henkilökunta sivuilla lukee pieni salaattipöytä (Mitä monissa paikoissa ei edes ole) sekä täysin gluteeniton ravintola jossa raaka-aineetkin ovat kalliimpia. Söin kalliiman annoksen ja se oli todella maukas. Itse taas saanu lähipaikoissa ala-arvoista ruokaa..

    1. Kiitos kun jätit kommentin. Pidin myös paikan henkilökunnasta. Itselläni ei ole keliakiaa, joten ruokani ei tarvitse olla gluteenitonta. Uskon kuitenkin, että keliaakikon on mukava mennä ravintolaan tietäen, että voi tilata mitä vain listalta varmistelematta gluteenittomuutta erikseen. Kivaa päivää sinulle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *