Pizzeria Sergio’s al Mare, Ruissalon telakka-alue, Turku

IMG_7609.JPG

Ruissalon telakka-alue on saanut kesän ajaksi uuden ravintolan, Alfons Håkans- varustamon toimitusjohtaja Joakim Håkansin suunnitelmien toteuduttua. Vanha mastovaja on muuttunut kauniiksi pizzeriaksi. Uuden Pizzeria Sergio’s al Maren voi nimensä mukaisesti yhdistää Turun Aurajokirannassa sijaitsevaan ravintola Sergio’siin, jonka kanssa Håkans on lähtenyt yhteistyöhön.

Tämä upeissa puitteissa sijaitseva pizzeria on juuri avannut ovensa. Listalta löytyy pizzoja, muutama salaattivaihtoehto sekä juomia.

IMG_7601.JPG

Ystävän pizza, jota maistoin oli takuuhyvää, ravintola Sergio’sista tuttua.

IMG_7608.JPG

Itse olin jo ennakkoon päättänyt syödä salaatin, koska keho kaipasi jotain kevyttä ja vihreää.

Salaatti sisälsi salaatinlehtiä, mozzarellaa, oliiveja, kevätsipulia ja päällä oli hyvää munakoisoa. 15 euron salaatti oli valitettavasti mielestäni vähän tylsä. Iso määrä mozzarellaa teki salaatista sekä hyvällä, että huonolla tavalla aika tuhdin.

Kiitokset kuitenkin laadukkaasta mozzarellasta ja oliiveista, sekä hyvin maustetusta munakoisosta. Tarkoitus oli kysellä vielä tomaatin perään, mutta tarjoilijoiden kiireen keskellä ja hyvässä seurassa asia täysin unohtui. 

IMG_7613.JPG

Terassi oli eilen kuuden jälkeen melkein jokaista pöytää myöten täynnä ja sisällekin oli löytänyt tiensä jokunen syöjä.

Palvelu oli ystävällistä, vaikkakin vielä hieman haparoivaa, joka selittyy varmasti sillä, että paikka on ollut auki vasta viikon ja syöjiä tosiaan oli ilahduttavan paljon.

IMG_7616.JPG

Paikan viereisestä rakennuksesta, samasta osoitteesta, löytyy muuten myös sisustusliike Avelia, joka on avoinna ympäri vuoden. 

Avelian kotisivut löydät linkin takaa; täältä.

IMG_7617.JPG

Sergio’s al Mare

Ruissalon telakka-alue, Hevoskarintie 23

Turku

Auki kesällä ma-la klo 11-21

Osa tämän postauksen tiedoista napattu tekstistä, jonka voit lukea kokonaisuudessaan täältä; http://ruoka.ts.fi/jutut/sergios-al-mare-vanha-mastovaja-muuttui-pizzeriaksi-ruissalossa/

 

 

FACEBOOK / INSTAGRAM 

Kommentit (2)
 1. Hanna / Hannan soppa
  14.7.2017, 04:59

  Oi että miten ihanan näköinen paikka! Harmi, ettei salaatti ollut ihan viimeisen päälle. Turkuun pitäisi tehdä enemmän ruokaretkiä, siellä on niin upeita ravintoloita.

  1. Oli kyllä ihana paikka. Tiesin, että pizza olisi varma valinta ja, että salaatit ovat italialaistyylisesti pelkistettyjä, mutta halusin silti tilata salaatin. Salaatissa oli kuitenkin oikein hyviä makuja ja lähdimme hyvillä mielin pois, mutta olisi tuntunut väärältä hehkuttaa täällä blogin puolella salaattia, kun se ei säväyttänyt, varsinkaan hintaansa nähden.

   Olemme vuoden asuneet Porvoossa ja sinä aikana Turkuun on tullut mieletön määrä uusia kiinnostavia ravintoloita. Katsotaan jos tie vie takaisin Turkuun niin pääsen testailemaan uusia, ja kirjoittamaan vanhoista suosikeistani enemmän tänne blogiinkin.

   Herkullista kesää Hanna!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *