Ravintola Nooa, Turku

P1280672.JPG

Olin sopinut kahvitreffit ystäväni kanssa maanantaille. Päätin kuitenkin käydä yksin lounaalla ennen ystävän näkemistä. Auringonpaiste houkutteli jokirantaan ja päätös paikasta oli nopeasti tehty.

Viime keväänä avattu Nooa on mielestäni täydellinen paikka nautiskelijan kiireettömälle lounaalle. Kiireisempi voi tilata pelkän pääruoan ja juoda lounaaseen kuuluvan kahvin, mutta itse suosittelen varaamaan lounaaseen hieman enemmän aikaa ja tilaamaan ainakin kaksi ruokalajia, ehkä jopa kolme.

P1280716.JPG

Lounas on tarjolla arkisin kello 11-14, illallista Nooasta saa maanantaista lauantaihin ja ainakin vielä helmikuun ajan sunnuntaisin on tarjolla myös brunssi.

Lounasaikaan listalla on kaksi päivittäin vaihtuvaa annosta. Näiden annosten lisäksi lounaslistalta löytyy viikottain vaihtuva alkuruoka, burgeri ja jälkiruoka. Tällä viikolla alkuruokana oli lohiceviche, burgerina Black Angus Burger ja jälkiruokana vaniljajäätelöä, suolakinuskia ja puolukkamarenkia.

P1280675.JPG

Ruokaa odotellessa voi seurata kokkien työskentelyä avokeittiössä, katsella maisemia tai nauttia tunnelmasta.

P1280670.JPG

Kolmen käyntikerran perusteella ainoa asia joka on ollut pienoinen pettymys on ollut alkuun tarjottava leipä. Nooassa tarjottava hyvä ruoka ansaitsisi omasta mielestäni alkuun myös herkullisempaa leipää.

P1280686.JPG

Lohiceviche, tillimajoneesia ja saaristolaisleipää. Todella hyvää!

P1280709.JPG

Punajuuririsottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä.

P1280717.JPG

Lohiceviche maksoi 7,50 euroa, punajuuririsotto 10,40 euroa ja lasillinen viiniä 8 euroa. Lounaaseen kuului myös leipä sekä kahvi. Ei siis edullisin lounas, mutta maullisesti yksi parhaista lounaista pitkään aikaan. Ja erityismaininta myös erinomaisesta palvelusta.

P1280722.JPG

P1280725.JPG

Ravintola Nooa

Läntinen Rantakatu 57, Turku

Kotisivut; täällä.

 

 

Hyvää ruokaa; INSTAGRAM

 

 

Kommentit (1)
  1. Ravintola Nooa | Sims 4 Uutiset
    6.7.2020, 16:29

    […] Ravintola Nooa, Turku – Hyvää ruokaa | Lily – Ravintola Nooa, Turku. 0 Olin sopinut kahvitreffit ystäväni kanssa maanantaille. Päätin kuitenkin käydä yksin lounaalla ennen ystävän näkemistä. Auringonpaiste houkutteli. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *