Ravintola Paninin lounas, Turku

P1210367.JPG

Kävimme eilen koko perhe lounaalla Paninissa. Ravintola Panini on ollut jo vuosia yksi suosikeistani Turussa. Se on rento ja lapsiystävällinen ravintola, jossa ruoka on hyvää. Porvoossa vietetty vuosi aiheutti sen, että viime käynnistä olikin kulunut jo, no varmaan se vuosi ja Panini oli ehtinyt sinä aikana muuttaa. Ei onneksi kauas, samalta sisäpihalta se vieläkin löytyi.

P1210338.JPG

Muutto oli tapahtunut kuulemma keväällä ja täytyy todeta, että uudet, isommat tilat ovat onnistuneen tyylikkäät, mutta edelleen rennot. Lounas tilataan entiseen tapaan tiskiltä ja tunnelma oli onneksi sama kuin ennenkin.

Lounas tarjoillaan pöytiin lautasannoksina ja eilen vaihtoehtoina olivat; lasagne, sienirisotto, curry-kanapanino, savulohisalaatti tai pizza (valittavissa viikon pizzat listalta).

P1210360.JPG

Minä tilasin 10,20 euron hintaisen savulohisalaatin, mies pizzan ja lapsille tilattiin ”lasten” kasvispizza puoliksi. Lounaaseen kuului myös alkuun salaatinlehtiä ja focacciaa, vesi sekä kahvi/tee ja kahvin viereltä löytyi myös keksejä.

Savulohisalaatti oli todella runsas ja maukas, ja salaatin seasta löytyi esimerkiksi varsiselleriä ja violettia kukkakaalia.

P1210351.JPG

Pizzat olivat taas hyviä ja varsinkin lasten kasvispizza aurinkokuivatuilla tomaateilla oli todella herkullinen.

Tällä kertaa voin huoletta todeta, että Paniniin menen varmasti pian uudestaan. On meinaan jo pöytä varattuna kavereiden kanssa ja sitten saankin tilata jotain hyvää Paninin ruokalistalta

Ps. Panini on muuten Voiveljet-yrityksen ravintola. Siitähän ei ole kauankaan aikaa, kun kävin Voiveljien ravintolassa; Bruukissa lounaalla.

P1210346.JPG

Ravintola Panini

Linnankatu 3, Turku

Kotisivut löydät; täältä.

 

 

Hyvää ruokaa

INSTAGRAM

Kommentit (1)
  1. Panini Turku | Pokeri Uutiset
    3.7.2020, 15:00

    […] Ravintola Paninin lounas, Turku – Hyvää ruokaa | Lily – Ps. Panini on muuten Voiveljet-yrityksen ravintola. Siitähän ei ole kauankaan aikaa, kun kävin Voiveljien ravintolassa; Bruukissa lounaalla. Ravintola Panini. Linnankatu 3, Turku. Kotisivut löydät; täältä. Hyvää ruokaa. INSTAGRAM […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *