Kiinnitetty postaus

Joululahjaksi työtä Suomeen

Kaupallinen yhteistyö: Design From Finland

Olen aina ollut aika isänmaallinen, sanan positiivisessa mielessä. Suomi on minulle rakas, ja todellakin tiedostan, että saan kiittää hyvinvointivaltiotamme niistä mahdollisuuksista, joita minulle on suotu. Kun mietin tätä nykyajan yltäkylläisyyttä, on vaikea uskoa että vain pari sukupolvea sitten isovanhempani joutuivat lähtemään evakkoon ja jättämään kaiken taakseen. Ihan kaiken. 

Omien lasten myötä hyvinvointivaltion tulevaisuutta on alkanut miettiä entistä enemmän. Haluan, että myös tulevat sukupolvet pääsevät hyötymään maksuttomasta koulutuksesta, laadukkaasta varhaiskasvatuksesta ja turvallisesta yhteiskunnasta. Pohjoismaisen hyvinvointivaltion hienous on se, että meillä kaikilla on tasavertaiset mahdollisuudet, vanhempien tulotasosta riippumatta. 

Yksi konkreettinen ja helppo tapa vaikuttaa maamme tulevaisuuteen on tarkastella omaa kulutustaan. Ja mikäpä olisi parempi hetki siihen, kuin näin joulun alla. Ostamalla työtä Suomeen, voi olla edistämässä meidän kaikkien hyvinvointia

Design From Finland -merkki kertoo että yritys luo työtä Suomeen ja että tuote on muotoiltu ammattimaisesti Suomessa. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjustaan ja tuotteidensa valmistusmaasta. Vastuullisuus huomioidaan myös alihankintaketjussa. 

Design From Finland -merkittyjä tuotteita löytyy todella monesta tuotekategoriasta. Esimerkiksi monilla lastenvaatteilla ja -tuotteilla on Design From Finland -merkki. Sen lisäksi Suomessa muotoiltuja tuotteita löytyy esimerkiksi kodin tekstiileistä, keittiö- ja kattaustarvikkeista, petivaatteista, asusteista ja palveluista. 

Suomalainen työ on vastuullista ja luo taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Huolehditaan päivittäisillä kulutustottumuksillamme, että valitsemme työtä Suomeen myös jatkossa!

Lue lisää Design From Finland -merkistä täältä. 

tyo-ja-raha tyo
Kommentit (3)
 1. Mervi Lilja
  1.12.2021, 11:55

  Minulle merkitsee tosi paljon myös made in Finland teksti. Desing ei riitä, vaikka hyvä sekin. Valmistusmaa Suomi on mun juttu ja onneksi löytyy esim hyvälaatuisia kotimaassa valmistettuja vaatteita ja kenkiä. Onhan ne hinnakkaampia, mutta myös kestävämpiä eikä saumat kierrä.

 2. Riitta Haahti
  1.12.2021, 07:49

  Moi. Mitäs kun ei tykkää Muumeista ja Pentik on kallista. 😮😕

  1. Mervi Lilja
   1.12.2021, 11:58

   Ja tykkää sanoista made in Finland 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *