Rawmix – tehokas ja hiljainen blenderi

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Surrurr on kuulunut kodissamme viimeiset pari viikkoa, kun olen tutustunut uuteen blenderiimme. On tehty smoothieta, pestoa ja banaanijätskiä Rawmix huristen.

Siitä on aikaa, kun edellisen kerran olen blenderiä käyttänyt. Aiempi tehosekoittimemme sanoi itsensä irti, kun yritimme valmistaa kalapullia mökillä vuosia sitten. Ja sen jälkeen ei ole saatu uutta hankittua.

Täytyy sanoa, että lyhyessä ajassa ovat nämä apparaatit meneet hurjasti eteenpäin.Tehoa riittää kuin mökkiveneen mottorissa. Nimittäin vanhempieni sotuveneessä on 3 hevosvoiman moottori, ja niin on Rawmixissäkin! Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että kolme hevosvoimaa riitää mainiosti esimerkiksi jääpalojen, pähkinöiden tai varsisellerin hienontamiseen. Sen sijaan se ei riitä pakenemaan lähiluodolla pesivää kiukkuista lokkia. Kunpa vain olisi ollut kännykkäkamerat tuolloin vuosituhannen taitteessa, kun isä ohjasi venettä, äiti huitoi airolla ilmaa ja minä makasin kauhusta kankeana veneen pohjalla. Mutta siitä lisää toisella kertaa!

Vielä en ole Rawmixillä päässyt kalapullien makuun, mutta uskaltanen kesällä kokeilla, sillä laite on varustettu ylikuumenemissuojalla. Se tarkoittaa sitä, että moottori kestää myös korkeita lämpötiloja, ja pysähtyy mikäli kuumenee liikaa. Näin blenderi ei rikkoudu vaikka joutuisi kovempiinkin hommiin.

Vaikka tehoa riittää, on laitteen ääni silti yllättävän hiljainen. Puolitoistavuotias poikani, joka pelkää esimerkiksi poraa, sauavasekoitinta ja sähkövatkainta ei ollut moksiskaan kun blendailin marjapirtelöä iltapalaksi. En kylläkään käyttänyt laitetta täydellä teholla – sillä siihen ei ollut tarvetta.

Tehoa ja sitä kolmea hevosvoimaa kuitenkin tarvitaan, mikäli haluaa valmistaa esimerkiksi raakakakkuja, siementahnoja, sileitä vihannespirtelöitä tai murskata jäätä. Kovat ja tönköt ainekset ovat ainakin oman kokemukseni mukaan tavalliselle tehosekoittimelle helposti liikaa.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Rawmixiin. Näin raskaana himoitsen kaikkea raikasta ja jäisistä marjoista tehty smoothie on ehdoton lempparini. Itse sain laitteen yhteystyön myötä, mutta hinta on vertaisluryhmässään varsin kilpailukykyinen, 299 euroa. Kilpailijoiden vastaavat, usean hevosvoiman tehokkaat blenderit voivat maksaa jopa tuplahinnan. Lisäksi saat koodilla hyvanpaivanvaralle vielä 5% alennuksen tuotteen hinnasta. Kakille Rawmix-blendereille annetaan kahden vuoden takuu.

Jos kaikki menee hyvin, pääsen ensi vuonna testaamaan Rawmixiä myös vauvansoseiden valmistuksessa <3

Koodilla hyvanpaivanvaralle saat 5% alennuksen Rawmix-belnderin hinnasta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *