belge.

i make cake

Näin vilahduksen pariisilaista seurapiirielämää. Oli skumppaa, ihmisiä ja hyvää musiikkia. Pahoittelen puhelimella otettuja heilahtaneita kuvia mutta paras tyytyä tähän sillä muuta ei ole.

Kyseessä oli belgialaisen Visit Flandersin ja sisustus/design-lehti Residences Decorationin järjestämä tilaisuus Avenue de l'Operan lähellä kauniissa hotellissa. Ulkopuolella oli frites-vaunu, eli raneja suomeksi. Aloitettiin niillä ja sisältä napattiin minituopit olutta. Kaikki niin belgialaista.

Hotellin kolme kerrosta olivat täynnä eri belgialaissuunnittelijoiden taideteoksia, astioita, muotia, jopa polkupyöriä. Ja mikä parasta; 2. ja 3.kerroksessa oli sampanjatarjoilu ja superhyviä coctail-paloja.

Jotain ihanaa jota en tunnistanut mutta hyvää oli.

Suolaisia valkosuklaapaloja ja härkää. Incroyable. 

Tämä oli ehdoton lemppari: vadelma-macaron hanhenmaksacrémellä. Suolaiset macaronit on kuulemma jo ihan mennyt juttu täällä Pariisissa mutta en ymmärrä miksi sillä oli niin hyviä. (!!!) Vilahdus myös Massimo Duttin lempparihameesta.

Hotellin katto jota tuijottelimme ties kuinka monta kertaa. 

Taideteos sinisimpukoista, bien sûr.

Kotiin sain vielä kassillisen kaikkea kivaa krääsää olutlaseista kukkakimppuun. Siis tätähän vois tehdä vaikka joka ilta.

Kommentoi