egg.

i make cake

Pääsiäinen on vihdoin täällä - se toinen aika vuodesta jolloin suklaata saa syödä ähkyyn asti! Saa sitä muutenkin mutta nyt se on jopa suotavaa. Ja siis Joulu on se toinen jos jollekin jäi epäselväksi.

Aloitin suklaasyöpöttelyn vähän jo etukäteen, sillä pääsisäispupu(t; äiti ja isä) toi munan jo torstaina. Meillä on ollut perheessä tapana piilottaa suuret, suklailla täytetyt pahvimunat ympäri taloa joita sitten etsitään ties mistä sunnuntai-aamuna. Tämä oma, melkein jo riekaleinen pahvimunani nököttää nyt lapsuudenkodissani, joten minut tuntien pääsiäispupu osasi tuoda jotain hankalasti särkyvää ja kestävää materiaalia tällä kertaa. Jos kupariversio säilyisi vähän paremmassa kunnossa.

Sen olen huomannut että mitä vanhemmaksi tulen, sitä parempaa suklaata tuolla munan sisällä odottaa. Viime vuonna tuli laadukkaita konvehteja ja nyt Simply Chocolaten ihania ja oi niin kauniita pikkusuklaita. Näin kaunis juttu on tietenkin kotoisin Köpiksestä, niin kuin yleensä kaikki muukin kiva. Mutta näitä saa myös kuulemma Suomen Kauniaisista Hali-sisustusliikkeestä - siellä on näköjään myös kivoja juttuja.

Ihan ilman reseptejäkään ei kukaan jää. Julkaisen vielä  huomenna ohjeen yhdestä uudesta kokeilusta - mm. sitruunaa, kardemummaa ja mantelia luvassa. Mikäli se siis on jakamisen arvoinen, se selviää tänään! Namia Pääsiäisen alkua kaikille xxx bises

Kommentoi