le bourgogne.

i make cake

Bourgogne. Vaatekaapin sisällöstä huomaa kun on tulossa syksy, sillä hamstraan hullun lailla joka vuosi tummanpunaista. Pariisissa on vielä lämmin, mutta mallistot päivittyvät pikkuhiljaa syksyisempiin väreihin ja tietenkään en ole voinut välttyä ostoksilta. Yllätys.

Laitan katukuvia myöhemmin kun saan koottua tarpeeksi hyvän kokonaisuuden, mutta tässä kurkkaus ostoksiin joita olen onnistunut tekemään vaivaisen kolmen päivän aikana. Opiskelu alkaa onneksi tänään joten toivon että kaupoissa kiertely vähenee. Niin paljon houkutuksia.

Kengät Dr.Martens / laukku jostain hämyisestä vintage-kirppiksestä Pompidoun läheltä

Mekko Brandy & Melville

Hattu Kroatian reissulta / Kuviolliset housut Brandy & Melville

Toppi Episode

Episode on yksi hyvä esimerkki näistä kierrätyskaupoista, joissa myydään halpaa vintagea - ei siis mitään Chanelia - joko tuunattuna tai sellaisenaan. Joissain liikkeissä on myös täysin uusia vaatteita käytettyjen lisäksi, mutta itse rakastan kirpputoreja eikä kierrättämisestäkään ole haittaa. Marais ja Pompidoun lähistö ovat ainakin pullollaan näitä pieniä putiikkeja, ja ruuhkaiselta Boulevard Saint-Micheliltä voi bongata kilo-kaupan, jossa vaatteita myydään kilohintaan. 

Nyt syön lounasta ennen koulunalkua, sekä viimeistelen yhtä raakakakku-postausta... à toutes alors!

Kommentoi