noël.

i make cake

Oi Joulu. Nyt on aikaa levätä hetki, nauttia siitä kahvikupposesta riisipuuron äärellä ja murehtia maksimissaan siitä, osuuko se manteli omaan kulhoon.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet melko kiireisiä, olen suhannut edes takas niin töissä kuin kaikkea muutakin hoidellessa. Aikaa ei ole ollut tarpeeksi kaikkien ihanien ihmisten kanssa olemiseen, joten näin Joulun kunniaksi lupaan itselleni pyhittää lisää vapaapäiviä perheelle ja ystäville. Hauska yhdistelmä tämän "tee hirveesti töitä ja tienaa rahaa"-tavoitteen kanssa. Kaikilla tuntuu nykyään olevan kauhea kiire, mutta itse aion uhmata tätä sykliä vaan olemalla - eli laiskottelemalla. Edes nyt nämä pari pyhäpäivää (eli ennen sitä ahkeraa työntekoa).

Olkaa tekin vaan, ihan rauhassa ja hissukseen. Ja nauttikaa kaikesta kivasta mitä Jouluun liittyy - itselläni on ainakin mielessä joulumusiikin kuuntelu (edelleen, oi kyllä) sekä suklaaähkyt. Ja ehkä myös vähän himoitsen äidin taatelikakkua. Ruoka nyt vaan tuntuu olevan suuri osa Joulua, onhan se aika vuodesta kun naatitaan oikeen kunnolla. Tässä loppuhuipennuksena näkymää oman riisipuurokattilani sisällöstä. Täältä voitte arvailla mitä tosta sitten syntyikään...

Hyvää Joulua, joyeux Noël xxx

Kommentit

Mömmis (Ei varmistettu)

Toi oli lupaus! Mä ainakin haluun nähä sua enemmän! Pus

i make cake.
i make cake

Hihi <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.