Pariisin kahviloita.

i make cake

Coutume Café, 47 rue de Babylone 

Vielä muutamia mainitsemisen arvoisia kahviloita Pariisista. Näitä nyt on aivan valtavasti, mutta päätin jakaa ne joista lähtiessä on jäänyt iloinen mieli ja hyvä kahvinmaku suuhun. Myös lounaita, kakkuja ja aamiaisia saa useista näistä paikoista, aivan kuten aiemmin mainitsemastani Marlettesta. Kuvat ovat tällä kertaa mitä ovat, sillä bongaan usein hyviä kahviloita täysin sattumalta. Tällöin kamera on tietenkin kotona tai olen muuten vain niin väsynyt ja kahvinpuutteessa että tuloksena on kofeiiniriippuvaisen ottamat, heilahtaneet kuvat.

Nanashi
57 rue Charlot

Täältä saa niin lounasta kuin kakkuakin. Menuvaihtoehtoina on liha-, kala-, kuin kasvisannoksiakin, eli kaikille löytyy syötävää. Ja puhumattakaan niistä kakuista! Listalta löytyy mm. matchavadelmakakkua, porkkanakakkua, juustokakkua, omenapiirakkaa, suklaafondantia sekä avocadokakkua. Viime kerralla pihisteltiin ja jätettiin ostamatta, mutta ehkä mä vielä kerkeän tänne kakulle ennen Suomeen lähtöä... Lounaiden hinta vaihtelee 10-16€, mutta ihan hyvillä mielin maksoin herkullisen vegeannokseni.

The Broken Arm
12 rue Perée

Tänne tultiin juuri sellaisena hetkenä kun oli pakko saada kahvia nyt heti eikä yhtään myöhemmin. Ulkona oli vielä hyvät ilmat ja sisällä kauhea tungos, joten istahdettiin aamuaurinkoon aamiaiselle. Täältä löytyy superhyvää kahvia - paras kikkani arvioida kahvit on tuijottaa capuccinoja ja katsoa millainen maito ja kuvio niissä on... no ei tästä muuta kuin että hyväksi totesin ja kadutti että otin filtterikahvia. Myös tuorepuristettuja mehuja ja kakkuja, me mentiin nyt hieman kevyemmällä granolakupposella johtuen edellisillan juustoähkyistä.

Loustic
40 rue Chapon

Tämä oli vähän vaikeampi löytää, vaikka sijaitseekin Marais'n hyvien kahvilakatujen lähistöllä. Sadepäivänä oli ihana astua sisään kakuntuoksuiseen, lämpimään ja tunnelmalliseen kahviparatiisiin. Otettiin banaanikakkua ja espressot ja istahdettiin pehmeille tuoleille. Tänne on hyvä tulla rentoutumaan, ja palvelukin oli todella ystävällistä. Lähinnä kakkua ja kahvia, joten jos et syö ranskalaiseen tapaan pelkkää leivosta lounaaksi, tule tänne vasta jälkkärille.

Jos siis Pariisin matka kolkuttaa ovella, suosittelen lämpimästi näitä kahviloita! Toisaalta koko kaupunki oikein tursuaa ihania istuskelupaikkoja, joten hyvän kahvilan löytäminen ei ole täällä hankalaa. Passez une bonne journée xxx

Kommentit

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Ihanaa, tänään pääsen näille kulmille! =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.