Punajuuri-lakritsi-smoothie.

i make cake

Marraskuu on lähtenyt kiireellä käyntiin ja kaikenlaista puuhaa riittää. Kuitenkin kivoimpia juttuja on lähiaikoina startannut Foodin Ambassador- tiimimme, joka koottiin pari kuukautta sitten. Foodin keräsi eri puolelta Suomea parikymmentä bloggaajaa mukaan ryhmään, jossa on niin terveydestä, liikunnasta kuin hyvästä ruoasta kiinnostunutta porukkaa. Oma blogini sijoittuu tietenkin tuohon jälkimmäiseen kategoriaan, ja uskon että täällä tullaan saamaan vaikutteita aika paljon kyseisistä superfoodeista ja muista herkuista. Lupaan kuitenkin pitää tyylini samana kuin ennen, joten perinteistä sokeriherkkua tulee sitäkin jatkossa näkymään, joskus ehkä pienellä twistillä. Toivon että tämä tarjoaa niin mulle itselleni kuin teille lukijoillekin jotain uusia idiksiä ja inspiraatiota.

Tiimissä testaamme tuotteita ja pääsemme jopa vaikuttamaan kehittämisideoihin - mikäli siis itselläsi on ideoita tai parannusehdotuksia, voi niitä tännekin laittaa kommenttiboksiin. Innolla odotan tulevia puuhia mitä päästään yhdessä toteuttamaan, ja ainakin jo jouluksi keksitään lukijoille pieni yllätys! Foodinista voit lukea lisää täältä, mutta lyhykäisyydessään heiltä saa eettisesti ja luomusti tuotettuja superfoodeja ja muita puhtaita raaka-aineita niin kokkailuihin kuin terveellisten elämäntapojen ylläpitoonkin. Itselleni tuotteet ovat tuttuja, mutta löytyi sieltä pari uuttakin purnukkaa, joista punajuurimehujauhe päätyi heti ensimmäisenä aamusmoothieen. Sitä voi juoda mehuna lisäämällä lasilliseen vettä, mutta tällä kertaa halusin oikein räiskyvän pinkkiä aamiaista ja tämä sopi siihen loistavasti.

PUNAJUURI-LAKRITSI-SMOOTHIEBOWL
yhdelle

1 iso tai 2 pientä banaania pakastettuna
1,5 dl puolukoita
1 rkl hampunsiemeniä (voit korvata myös kaurahiutaleilla)
1 tl lakritsijauhetta
1 tl punajuurimehujauhetta
vaniljaa
tarvittaessa loraus vettä tai maitoa

>> Ota pakastetut banaanit sulamaan huoneenlämpöön noin 10 minuutiksi. Surauta kohmeiset banaanit loppujen ainesten kanssa blenderissä tai sauvasekoittimella tasaiseksi ja kaada tarjoiluastiaan. Koristele mieleisillä pähkinöillä, siemenillä, myslillä tai marjoilla.

Sinne ihanaa loppuviikkoa, jään itse kehittelemään tosta punajuurijauheesta vielä yhtä toista reseptiä jonka toivottavasti saan piakkoin tännekin... xxx bises

Kommentit

Hymyileoletupea

Oih! Miten kaunis tuo smoothiebowl! Pakko hankkia tuo punajuurijauhe. Ihan loistotuote, koska punaajurien kanssa on aina vähän semmosta sottaamista. Kiitos vinkistä :) 

i make cake.
i make cake

Joo, toi on selkeästi helpompi tapa käyttää punajuurta, yleensä koko keittiö pinkissä roiskeessa niitä kokattua mutta toi pulveri ei sotke yhtään :)

Onpa upea annos! Itseäni kiinnostaisi erityisesti tuo lakritsijauheen käyttö ja siihen liittyvät ideat/ohjeet. :)

i make cake.
i make cake

Sitä on itseasiassa tässäkin reseptissä! Eli smoothien sekaan, jogurttiin, raakasuklaan ja jäätelön tekoon yms loistava tuote :) Myös jonkinlaista kakkua ajattelin tosta kehittää, kiva kuulla että se kiinnostaa!

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Wää miten kaunis smoothie! Pakko hankkia itellenikin tota jauhetta, ja päästä koklaamaan tätä! ;)

i make cake.
i make cake

Joo hanki! Ihan huippuhyvää :)

Kommentoi