raakasuklaa, PB & kinuski.

i make cake

S U K L A ATA, 

TAATELEITA,

MAAPÄHKINÄVOITA.

Näistä syntyy hurmaava suklaa, joka maistuu sekoitukselta kinuskisuklaata ja Reese's Peanut Butter Cupseja. Ja koska nyt on pinnalla tämä terveellisyys ja suoraan sanottuna tässä on tultu leivottua muutama kakku Vapuksi niin itselle kuin muillekin, ei tee yhtään pahaa muistella viimeviikkoisia #cleaneating #rawfood #rawchocolate #healthylife #healthytreats -suklaita. Blogin puolella näyttää jo pikkuhiljaa siltä että mässäilen pelkkiä raakaherkkuja, mutta kädet on nyt niin täynnä marenkia, kinuskia ja suklaamoussea ettei näitä ohjeita yksinkertaisesti kerkeä kirjoittaa ylös. Sillä välin suorittakaa suklaadetox näillä nappuloilla, energiatasot nousevat ainakin ihan uuteen sfääriin! Ja kaveriksi voi siemailla seesaminsiemencapuccinoa, sekin täysin #detox. Itse huijaan ja juon kaksi normaalia tuplacapua aamuisin.

KINUSKI-PB-RAAKASUKLAAT

100g kookosöljyä
5 rkl raakakaakaota
1,5 tl macaa
1,5 tl tocoa (riisinlesejauhoa)
35-50g vaahterasiirappia tai hunajaa
ripaus vaniljaa
ripaus (iso) suolaa

5 isoa taatelia, tai 7 pienempää
iso ripaus suolaa
2 rkl maapähkinävoita
vettä tarvittaessa

>> Sulata kookosöljy vesihauteessa juoksevaksi. Lisää makeutus, vanilja ja suola. Lisää kaakao, sekä macaa ja tocoa (eivät tosin pakollisia). Maistele seosta ja lisää tarvittaessa makeutusta, suolaa tai kaakaota. Kaada puolet massasta muotteihin niin, että tilaa jää vielä 1/2 osa koloihin. Laita jääkaappiin kovettumaan.

>> Blendaa taatelit, suola, maapähkinävoi ja tarvittaessa pieni loraus vettä tasaiseksi "kinuskiksi" tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää pienet nokareet kovettuneiden suklaakonvehtien päälle ja kaada loput suklaamassasta pinnalle, jotta konvehdeista tulee kokonaisia. Säilö jääkaapissa ja nauti suklaanhimon yllättäessä.

Hauskaa Vappua! bises xxx (Ps. on ihan ok aloittaa tämä suklaadetox vasta vappumunkkien jälkeen.)

Kommentoi