Raakasuklaatalo.

i make cake

Fazerin lanseeraama idea suklaatalosta on saanut monen suklaanystävän hylkäämään piparitalon ja vaihtamaan sen suklaiseen versioon. Itse tein tänä vuonna molemmat (joista pipariversio tosin vielä kesken) sillä pakkohan oli osallistua Foodinin raakasuklaatalokilpailuun. Tarkoitus oli sulattaa suklaamassasta ensin suklaa ja maustaa sitä halutessaan, kaataa muotteihin ja muotoilla tästä kaikesta talo. Kuulosti paljon helpommalta kuin oli, sillä muottina toimi tällä kertaa vino tupperware-astia, liimana toimivaa ainetta en keksinyt jotta taloa olisi silti voinut kutsua raakasuklaataloksi, unohtamatta nopeasti käsiin sulavaa suklaamassaa. 

Sain kuin sainkin lopulta talon pystyyn, sormet tahmaisina suklaasta. Käykää kurkkaamassa kaikkia kisaan osallistuneita taloja Facebookista Foodinin sivuilta ja äänestäkää tykkäyksellänne mikä talo ansaitsisi mielestänne voiton. Kisa päättyy 23.12 illalla, joten nopeasti tykkäilemään ja itse jännittelen siihen asti miten oma talo kisassa pärjää. Ja kokeilkaa ihmeessä itsekin näiden tekoa!

Hyvää loppuviikkoa ja joulun odotusta, xxx bisous

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Eikä, miten mahtava idea! Suklaatalo! Ja jos sen voi tehdä raakanakin, niin mikäs sen parempaa. Sun tuotoksesi on vielä kaiken lisäksi mielettömän kaunis. ♡

i make cake.
i make cake

Hihi, kiitos! Vähän oli mittausvirheitä niin kuin talosta näkyy mutta yritin peittää rosoisuuden ruusunlehdillä... ei kun kokeiluun vaan ! :)

Jaana K

Onpa söpö talo! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.