sitä aitoa kaakkua.

i make cake

Now we're talking. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan ranskalaisia boulangereita ja patîsserieita. Mutta katsokaa nyt miten lämminhenkiseltä ja herkulliselta tämäkin jenkkityylinen kahvila näyttää. Kakkua kakun perään, runsaasti kuorrutettuja cupcakeja, piirakoita ja bageleita. Kaikki tehty paikan päällä ja itse - niin kuin pitääkin. Ja vain luonnonmukaisia ja ensilaatuisia raaka-aineita. Jes.

Sugarplum Cake Shop sijaitsee Pariisin 5.kaupunginosassa Quartier Latinissa (68 rue du Cardinal Lemoine). Onnekseni satuin paikalle tiistaina, sillä maanantaisin kahvila on suljettu. Sisustus ja ulkoterassi ovat kodikkaat, puhumattakaan ystävällisestä henkilökunnasta. Kakkukahvilassa on vaikea olla hymyilemättä; kaikki kauniit kakut ja hyvä kahvintuoksu, suloiset astiat ja rentouttava musiikki. Huonon päivän pelastus.

Päädyin valtavien kakkupalojen valikoimasta sitruunamuffinssiin, jossa oli sisällä suklaahippuja. Mehevää.

Kahden mustan aamukahvin jälkeen teki mieli maitoa ja otin flat whiten joka oli kerrankin hyvin tehty. Muutaman vuoden kahvilatyöskentely on opettanut mut nirsoksi, ja siksi en yleensä tilaa maitokahveja täällä. Maito on usein liian kuumennettua/poltettua, mutta tämä oli täydellinen. Parfait.

Ensi kerralla kokeilen viikunapiirakkaa. Tulen ehdottomasti uudestaan ja suosittelen kaikille ketkä haikailevat Pariisissa ollessaan kotitekoisten, hienostelemattomien ja nimenomaan aitojen leivosten perään. Hinnat eivät ole ehkä halvimmasta päästä, mutta en usko että kellään jää paha mieli täältä lähdettyään. Loppuun kahvilan seinälläkin oleva mantra: eat more cake.

Kommentit

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Ehkäpä suuntaan tänne ensi Pariisin reissulla =)

i make cake.
i make cake

Suosittelen! Kivaa vastapainoa croissanteille:)

Kommentoi