Uusi vuosi, uudet brunssit.

i make cake

Uutta vuotta voi juhlistaa monin tavoin. Aattona laukaistaan raketit ja poksautellaan pari pulloa, joten seuraavaa päivää voisi väsyneenä juhlinnoista  viettää vaikkapa brunssin merkeissä. Oman aamiaisen järjestely ei ole edes raskasta puuhaa kun pitää tarjottavat simppeleinä ja tekee mahdollisimman paljon ruokia valmiiksi etukäteen. Tästä teille pari ideaa ystäväni kanssa aiemmin toteutetusta brunssista, josta löytyy niin makeaa kuin suolaistakin. Tärkeintä on rento fiilis ja loputon kahvin määrä - niillä takaat täydellisen aamiaisen.

Perinteinen brie tai muu hyvä juusto ei petä koskaan. Sen seuraksi voi tarjota leipää ja hedelmiä - helppoa ja aina hyvää. Siemenvuokaleipä valmistuu tällä ohjeella, josta voit halutessasi kaulita myös näkkäriä. Meillä oli lisäksi tarjolla cashew- ja saksanpähkinävoita sekä kastanjahilloa, joista jälkimmäinen sopi älyttömän hyvin juuston pariksi.

Lisukkeeksi sopii kaikenlaiset leikkeleet, kalat ja tahnat. Nyt graavilohta ja artisokkatahnaa - sekoita säilykeartisokansydämiä valkosipulin, oliiviöljyn, lehtivihreän kuten basilikan tai rucolan kanssa tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pientä makeaa hedelmien ja tuoreiden taateleiden lisäksi tuli ruusun makuisista chiapuuroista sekä marjaisista smoothie-bowleista. Kaiken kruunaa tietenkin skumppa tai alkoholitonta haluaville vaikka tämän hetken trendijuoma Kombutcha.

Ihanaa uutta vuotta kaikille, on ollut aivan mahtava vuosi - olen saanut tehdä kaikkea kivaa niin blogin puolella kuin omassakin elämässä ja totetuttaa  juuri sitä mitä haluan. Kiitos ja kumarrus xxx bisous

Kommentoi