3 uutta hiustrendiä New Yorkin muotiviikoilta

Ysäri rastoineen kaikkineen on ollut tuloillaan jo pitkään ja wetlookia on yritetty tyrkyttää jo parin vuoden ajan joka syksy ja kevät. Nämä saattavat vielä jokusta tallaajaa arvelluttaa, mutta hyvin tutuksi on omaksuttu vielä ensi keväänäkin ratsastava muoti, jossa hiukset ovat hyvin natural ja undone ja jakaukset ovat joko tiukasti keskellä tai todella syvällä sivussa. Nyt saa ihan luvan kanssa jättää hiukset föönaamatta, sillä air-dried hair on ensi kauden termi.

Näiden trendien lisäksi oli kuitenkin kiva löytää viime viikkoiselta New Yorkin Fashion Weekiltä jotain uuttakin! Spring/Summer 2017 näytökset onnistuivat yllättämään muutamalla ihanan raikkaalla pienellä jutulla, joista olen koonnut kolme mielenkiintoisinta trendiä ensi keväälle:

1. ROUGH CURL

Luonnonkiharaa, pörhöä, permanenttia ja ihanan karheaa latvaa! Jos et vielä uskaltaudu permanenttiin, niin ota avuksia mahdollisimman pieni kiharrin ja kourallinen hiuspuuteria. Lupaan, että pesuväli venyy samalla ainakin viikkoon.

Marchesa (PS) / Dion Lee (PS)

Altuzarra (E) / Tanya Taylor (E)

Adam Selman (HBZ) / Rebecca Minkoff (PS)

Urban Zen (PS) / Zac Posen (PS)

2. EMBRACE YOUR BABYHAIR

Kauan inhokkilistoilla liihotelleet babyhairit saavat vihdoin vapautuksen ja pääsevät kasvojen ympärillä päärooliin. Tuulen tuivertamat vauvahiukset tuodaan esiin hieromalla niihin hiuspuuteria. Hiuslakat voi unohtaa samantien.

Tracy Reese (PS) / Adeam (PS)

Tory Burch (PS) / Creatures of the Wind (HBZ)

Dion Lee (PS) / Brock (PS)

Monique Lhuillier (PS) / Tory Burch (HBZ)

3. CHOPPED BANGS

Pitkä otsatukka lyhenee selvästi kulmakarvojen tasolle ja malli on fiskars. Suora, keventämätön ja sitä myöten jopa sporttinen otsis tuo kantajalleen ihan uuden asenteen.

Tibi (PS) / Band of Outsiders (PS)

Vera Wang (PS) / Noon by Noor (PS)

Mansur Gavriel (PS) / Creatures of the Wind (PS)

R13 (PS) / Rag & Bone (PS)

Mitäs olette mieltä, iskeekö joku trendi? Itsellä alkaa olla tuo kiharanhimo aika korkeuksissa. Nyt jos joku keksisi järkevän permanentin, niin istuisin saman tien penkkiin.

Haaveiluterveisin,
Nimim. Kaksi permistä takana ja molempia rakastin

Photo credits
PS: Popsugar.com / E: Elle.com / HBZ: Harbersbazaar.com

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Pörheä luonnonkihara ja baby hair - viimeinkin mun pää on muodissa! Natural, undone ja aina air-dried ;) 

merkkari

Jes, nyt vaan lisää hiuspuuteria tukkaan ja oot valmis baanalle! :D

Mahdoton Nainen

Jumankeuta, en tiennytkään että oon tämmönen edelläkävijä :D Koko kesän viipotellut menemään luonnonkiharassani föönaamatta. Lähinnä siksi että se on helppoa ja nopeeta, mut kiva tietää että se on muodikastakin :)

merkkari

Näinpä! Jatkat vaan samaan malliin :)

pikkua (Ei varmistettu)

Mites tuo permanentti olaplexin kanssa? Säästyykö hiukset edes hiukan?

merkkari

Hmm, en osaa sanoa. En valitettavasti itse tee permiksiä (ainakaan vielä), joten ei ole tullut tutustuttua asiaan.

MikaelaW (Ei varmistettu)

Miten lähtisit freesaamaan tämän hetken "muotitukkaa" eteenpäin; täällä Köpiksessä on erittäin suosittu keskipitkä olkapää/rinta-mittainen suora aivan tasasesti leikattu malli, ja jakaus keskellä päätä. Helppo ja rento. Kuitenkin vaihtelua tekis mieli, ja en tiedä viitsinkö humauttaa otsatukkaa menemään. Mulla on paljon erittäin ohutta hiusta (baby hair I know you! :D) jotka on luonnostaan melko suorat.

Jos sulla on mitään neuvoa niin loistavaa :) Ymmärrän että vaikea sanoa, ilman että näkee/tapaa mua ja mun päätä :). PS. Kiitti informatiivisestä blogista!

merkkari

Kyllä-ääni otsikselle! Malli pysyy kuitenkin edelleen suorana ja skarppina, joten tyyli on edelleen kohdillaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.