6 kaunista juhlakampausta ylioppilaalle

Ylioppilaslakin ja juhlakampauksen kanssa saa hieman taiteilla. Samaan aikaan pitäisi olla juhlava, mutta puolet kampauksesta peittyy lakin alle. Nutturoiden pitää olla tosi alhaalla ja kiharoiden kestäviä, kun koko suku halailee ja hiukset litistyvät lämpimien käsivarsien alle. Entäs hetket, kun lakin haluaa ottaa hetkeksi pois päästä? Silloinkaan lakin alta ei saisi paljastua mitään yllätyksiä tai painaumia :D

Tässäpä 6 suloista juhlakampausideaa tulevalle ylioppilaalle (ja miksei vieraillekin!).

Sivulle vedettätävät letit ja kiharat sopivat megatukan omaaville, mutta syntyvät myös helposti klipsipidennysten avulla.

Hyvin alas tulevat niskanutturat ovat helppo ratkaisu, mikäli hiukset ovat vähän lyhyemmät tai ajatus hiostavasta kiharapilvestä ahdistaa. Tai jos sataa vettä :)

Taakse ja keskelle tulevat ponnariratkaisut ovat tosi juhlavia, kun pohja kiharretaan oman maun mukaan ja hiuslenkit piilotetaan huolella.

Tsemppiä juhlien suunnitteluun ja asujen metsästykseen! :)

-Meeri

Kuvat:
Instagram.com, käyttäjä @bombayhair / Blog.hairandmakeupbysteph.com
Iconosquare.com / Blog.hairandmakeupbysteph.com
Bellethemagazine.com / Blog.luxyhair.com

Kommentit

Ninaaaa (Ei varmistettu)

Moikka, oon lukenu blogias jo jonku aikaa, ja haluisinki kysyä sulta, paljonko kustantaisi vaikkapa sinun käsittelyssä tehty olaplex-hoito ja vaalennus. Mulla on siis luonnonkiharat ja oikea väri semmonen aika keskitumma, ruskeanharmaa. Noh, tällä hetkellä sen tyvi on värjätty tummemmalla tummanruskealla ja latvat on puolesta välistä about liukuvasti vaaleammat lämpimän ruskeat. Haluaisin nyt päästä tästä värjäyskierteestä eroon siten, että jatkossa tekisin raitoja oman värin päälle, mutta en värjäisi enää koko tukkaa (sitten kun se joskus pitkän ajan kuluessa on omaa väriä). Eli haluaisin tähän tukkaan nyt jtn mikä on mahd lähellä omaa sävyä ja sitten mahd vaikka niitä raitoja että tulee syvyyttä. Varmasti vaikea sanoa näin näkemättä, mutta luuletko että yhdellä kerralla saadaan tukka kuosiin? Ero oman tyven ja värjätyn välillä ei kovin suuri ole (ja kyseessä siis lorealin kevytväri joka on se tumma). Ja onko muuten haittaa siitä jos värjää tukkaa kun imettää? Menin tietysti jo värjäämään tätä, vauvan ollessa 1kk ikäinen... sillä kevytvärillä. Vauva nyt 3kk. Toivottavasti voit auttaa sillä tulisin mielelläni teijän kampaamoon käsittelyysi :)

merkkari

Terppa! Tosiaan, vaikea sanoa näkemättä päästäänkö yhdellä kerralla maaliin, mutta kuvailujesi perusteella ei ainakaan kaukana olla. Hinnastomme löytyy osoitteesta www.folkhelsinki.com (hintahaarukat ovat välillä lyhyt-pitkä). Itse en pysty ottamaan uusia asiakkaita muuten kuin peruutusajoille (joita kyllä säännöllisesti tulee), mutta suosittelen tosi lämpimästi tulemaan jollekin meidän toiselle kampaajalle. Tehdään kaikki ihan samanlaista luonnollista lookkia! Tervetuloa!

Ninaaaa (Ei varmistettu)

Kiitti vastauksesta!:) Täytyykin soittaa teille. Bongasin että teidän Veeralla on myös kiharat hiukset. Hän varmaan ymmärtää loistavasti mitä mun tukalle pitää tehdä :D

-Nina

minnukka (Ei varmistettu)

Tosi upeita kampauksia, ja varmasti kaikki toimivat valkolakin alla. :)

Peräänkuulutan kuitenkin samaa asiaa, josta huomautin Glitterin hiusoppaan tekijöitä: kaikilla ei ole pitkät hiukset. Lyhyempihiuksinenkin saattaa haluta juhlapäiväänsä jotain muuta kuin "vaihda jakaus toiselle puolelle runsauden feikkaamiseksi", eikä niitä ohjeita oikein mistään löydy. :)

merkkari

Lyhythiuksisten kampauksissa kaikki kikkailu syntyy tekstuureilla. Kiharaa ja mattaa vai sileää ja kiiltävää. "Kampauksia" niihin ei kovin helpolla pysty tekemään ja hiuskorut eivät lakin alta näy. Kirjoitin viime viikolla jutun lyhyiden hiusten kesätrendeistä, ehkäpä sieltä löytyisi jotain inspiraatiota :)

Emiliaaaaa (Ei varmistettu)

Moikka! Ei sinäänsä liity postauksen aiheeseen, mutta voiko Wellan illumina kiiltokäsittelyn tehdä pelkästään vaikka hiuksia ei muuten käynnillä värjättäisi? Tehdäänkö se sitten pesupaikalla, kun hiukset on vain huuhdeltu vedellä vai pestäänkö hiukset ensin shampoolla/hoitoaineella ja sen jälkeen laitetaan kiiltokäsittely märkään tukkaan? :)

Emiliaaaaa (Ei varmistettu)

Ainiin unohdin ylempään kommenttiin vielä lisätä, että oma hiukseni on 9-10 sävyinen erittäin vaalea luonnostaan. Minulla on hiuksissa myös vielä vaaleampia raitoja. Mikä illuminan sävyistä olisi paras jos haluisi taittaa vähän helmiäisempään tai ns "pearliin"? Vaisenkin latvat tuppaavat aina välillä kellertymään ja uuteen taloon muuttamisen takia myös vihretymään, koska vedessä on ilmeisesti paljon metalleja :/ Joka on kuitenkin outoa, koska talo valmistunut vasta puol v sitten. Tiedä sitten, että mistä lie vesi tulee. Ostin myös suihkusuodattimen, joka ei ole tullut. Senkin löysin blogistasi :D!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.