Davinesin This is a sea salt spray sekä juhlahumut

Saanen vihdoin esitellä suolasuihkeen, joka levittyy sumupilven lailla tasaisesti, ilman märkiä länttejä! Kaiken kukkuraksi spray tuoksuu miedolta, lähtee harjaamalla, ei tahmaa ja on parabeeniton. Davinesin This is Sea Salt Spray toimii ällistyttävän hyvin, rentoon lainetukkaan en kaipaa mitään muita muotoilutuotteita tämän kaveriksi.

Eilen oli edessä pitkä ja hikinen työpäivä sekä ilta Helsinki Design weekin avajaispippaloissa. Hiuksissa oli valmiiksi kakkospäivän laineet, joten keksin laittaa päähäni näinkin omaperäisen kampauksen :D

Vanhan ylioppilastalon juhlatohinassa kerkesimme napata jopa kaksi kuvaa!

Kuvat: Miia / Point Blank

Juhlanhumuista viikonloppua teillekin, ihanat lukijat! Mikäli coctail-asu jää tänä viikonloppuna kaappiin, nautitaanhan siitä kuuluisasta arki-on-juhlasta!

Meeri

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Oliskohan ideaa, millä tuotteella (mieluiten luonnonkosmetiikan puolelta) saisi lyhyemmät hiukset laitettua? Olen leikkauttamassa piakkoin nykyistäkin lyhyemmän mallin ja tykkäisin kokeilla sen laittoa (malli siis jo tiedossa).

merkkari

Voi, näistä mulla on tosi vähän kokemusta! Osaiskohan joku muu lukija vinkata jonkun hyvän tuotteen?

eviela
NOT A Wonderland

Toivottavasti joku! Itsellä vähän kokemusta noista tököteistä yleensäkin ja nyt pitkään oli reuhkassa enemmän pituutta, niin entistä enemmän hakusessa lyhyemmän puoleisen mallin tuotteet. Inhoan tosiaan usein sitä tunnetta, mikä tukkaan jää jos siihen muotoilutököttejä käyttää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.