Empties

Mitkä ovat olleet niin hyviä kosmetiikkatuotteita, että purkin pohjan häämöttäminen harmittaa oikeasti?? Tykätty Empties-juttusarja saa jatkoa.

Schmidt's - Natural Deodorant Fragrance free

Hajustamaton luonnonkosmetiikan deodorantti, joka pitää erittäin hyvin. Schmidt'sin dödöt ovat olleet tähän mennessä ylivoimaisia teholtaan, mutta valitettavasti varsinkin huumaavan tuoksuinen Lime & Bergamot on aiheuttanut todella monelle kutiavaa ihottumaa. Tämä herkän ihon version ei aiheuta sitä ollenkaan, ei edes epiloinnista seuraavana päivänä, tehosta kuitenkaan tinkimättä. Stickki on helppo levittää ja paidan voi pukea heti päälleen. Luottotuote.

Absolution - Le Nettoyant Purete

Sain tämän Absolutionin testerikokoisen geeliputsarin testiin maahantuojalta ja herkkähipiäisenä testasin sitä valmiina vastaanottamaan kirvelyn ja ainakin nelinkertaisen vaahdotuksen. Eikä mitä - iholle jäi todella kosteutettu, pehmeä ja juuri sopivan kevyesti öljypintainen fiilis. Yhden vaahdotuskerran jälkeen kasvovesipumpuliin ei jäänyt häivääkään meikeistä, joten myös putsausteho on mieletön. Olen rakastunut tähän ranskalaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan nyt kaikin puolin ja parasta on se, että iltapesuni tapahtuu nykyään ennätysajassa! Vau.

Clinique - High Impact Curling Mascara

Vuosien ja vuosien luottotuote, en suostu edes kokeilemaan enää muita. Omat silmäni vuotavat ja punoittavat herkästi, luomi on rasvoittuva. Tavallinen ripsari ei siis tule kuulonkaan edes normaalina arkipäivänä, vedenkestävä taas tahraa yläluomet. Olen löytänyt 38-ripsareista (eli lämpimällä vedellä lähtevistä) täydellisen vaihtoehdon ja erityisesti tämä Cliniquen yksilö on huippuluokkaa. Se pysyy täydellisesti, ei varise, ei tahraa, tekee kaarevat ja pitkät ripset ilman klimppejä. Ennenkaikkea se lähtee pois pelkällä lämpimällä vedellä täysin ilman väkivaltaa, toisin kuin monet muut samankaltaiset ripsivärit. Jopa aamupäivän kevyessä tihkussa tai saunassa kostuvat ripset pysyvät hievahtamatta loppupäivän, kun niiden antaa vain kuivua takaisin paikoilleen ...jos nyt joku haluaa siis käydä saunassa ripsivärit päässä. Nähtävästi itse ainakin olen testannut :D

Organic Shop - Organic Raspberry & Sugar Body Scrub

Olin jättänyt kaikki vartalokuorinnat vähän turhakkeina pois käytöstä jo vuosia sitten. Sain kuitenkin blogin kautta testiin tämän luonnonkosmetiikan kuorintavoiteen ja herkullinen tuoksu sai lopulta kokeilemaan. Ja tiedättekö - vauvan pylly voi olla myös aikuisella! Koin ihan valtavan ahaa-elämyksen, sillä kuivankarhea iho muuttui jo yhdellä kevyellä kuorinnalla pehmeäksi ja sileäksi. Olkoonkin viikon verran - se fiilis on ihana. Nykyään tämä on luottotuotteeni ennen Vita Liberatan levitystä.

Meikki- ja ihonhoitotuotteilla mentiin tänään, rakkaimmat käytössä olevat hiustuotteeni ovat niin äärettömän riittoisia, että joudun kohta tekemään postauksen "Never empties" :D

Meeri

Kommentit

Pettynyt haisuli (Ei varmistettu)

Mä olin etsinyt pitkään hyvää, luonnollista deodoranttia ja iloitsin ensin, kun löysin tuon Schmidt'sin hajustamattoman version. Ainesosat vaikutti hyviltä, ei mitään epämääräisyyksiä. Mutta sitten tuli MUTTA. Tai kaksi muttaa...

1. En tiedä, mikä mussa on vialla, mutta tuo ei pidä hikoilua niin hyvin kurissa. Kainalot kastuu ja hajukin puskee läpi.
2. Se on pilannut mun kaikki mustat paidat. :'-( Sinnikkäästi käytin sitä vuoden. Virhe... Kokeilin myös levittää sitä ohuelti ja antaa kuivua yli tunninkin ennen pukemista. Talouspaperilla vielä pyyhin kainaloita, että eihän varmasti jää mitään tahmaa. Silti se tahraa paidat. Eikä ne tahrat ole lähteneet pesuissa, kuten kuvittelen. Pesen pyykkini vielä kuudessakympissä aina, mutta ei auta. Olisi pitänyt luovuttaa ajoissa tän deodorantin suhteen, mutta halusin todella yrittää antaa sille mahdollisuuden, kun olin kuullut siitä niin paljon hyvää ja inci-lista oli niin hyvä. Nyt täytyy ostaa uusia paitoja komeroon...

merkkari

Voi ei! Itse huomaan luonnonkosmetiikan dödöjen kanssa saman ongelman valkoisten paitojen kanssa, mutta mustat ovat kyllä pysyneet ihan hyvänä. On se kyllä kesällä vähän säätöä noiden kans, ihan aina ei voi 100% luottaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.