Golden Globe -gaalan 6 kuuminta hiustyyliä

Golden Globet jaettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Palkinnot menivät tällä kertaa itselle suhteellisen tuntemattomille filmauksille, mutta onneksi seurattavaa riitti punaisen maton puolella. Julkkisvilinästä pystyi erottamaan selkeästi kuusi eri trendiä, joiden nimeen Hollywoodin naiskaunottaret tässä gaalassa luottivat.

FAUX BOB

Pinneillä polkaksi kiinnitetty pitkä tukka ja erityisesti sivupainotteisena yllätti tänä vuonna! Pohjalle suoraa tai kiharaa, vapaasti oman tyylin mukaan. Oikean alakulman Amber Heard sulostuttaa ruusuteemallaan.

WAVY LONG BOB

Suurille laineille taivutettu pitkä polkka alkaa olla jo aika turvallinen valinta juhliin jos toisiinkin, mutta omat suosikkini löytyvät tästä kategoriasta siitä huolimatta. Varsinkin oikean yläkulman Lily James on yhtäkkiä kaikkien huulilla, enkä kyllä ihmettele miksi!

AMERICAN BLOW DRY

Jenkkityyliin tehty kuohkea ja laineileva föönaus muistuttaa parhaassa tapauksessa 50-luvun tyylistä ja pidemmissäkin hiuksissa hyvällä maulla Channel Fourin naisjuontajilta. Pitkäjänteinen pyöröharjaus tai lämpörullat ovat avainasemassa tämän tyylin haltsaamisessa.

SLIGHTLY 60'S

Lyhyt keskipäänjakaus, jonka takaa nousee kevyt bouffant (enemmän tai vähemmän 60-luvun tyyliin - riippuu koosta) oli seuraavien näyttelijättärien mieleen. Vasemman yläkulman Kety Perry vie tyylin loppuun saakka ja siitä pisteet!

TIGHT TWISTS AND BRAIDS

Kuten Kevään 2016 hiustrendit -postauksessa todettiin, letit ja nyöritykset ovat tänä keväänä tiukalla. Rennommanmielisten on ehkä helpotus todeta, että tiukillakin leteillä saa hyvin aikaiseksi pientä hippifiilistä, kuten vasemman alakulman Olivia Palermo osoittaa.

NICE & TIDY

Nätti ja siististi kammattu sivujakaus nousi pinnalle erityisesti vasemman yläkulman häikäisevän Jennifer Lawrencen ansiosta. Vaikka gaalassa oli nähtävissä paljon myös tiukkaa ja supersliippiä, lähes wetlookkia ponnaria, niin nämä pehmeämmät versiot olivat enemmän omaan mieleen.

Mikä tyyli kolahtaa? Vai jäikö kenties sinun suosikkisi mainitsematta?

-Meeri

Kuvat: Vogue.com, Popsugar.com x2, Vogue.com /
Kaikki muut Popsugar.com, paitsi vas. alakulma Vogue.com /
Kaikki Popsugar.com /
Kaikki muut Popsugar.com, paitsi vas. alakulma Vogue.com /
Kaikki muut Popsugar.com, paitsi oik. alakulma Refinery29.com /
Kaikki Popsugar.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.