Grammy-gaalan 4 mielenkiintoisinta

Musatyypit ovat paljon persoonallisempia kuin näyttelijät! Sen näkee ainakin hiuksista ja uusien trendien keksimisestä. Grammyja jaeltiin viikonloppuna ja joukosta erottui neljä hiusuutista:

Taylor Swiftin uusi lyhyt polkka ja suora otsis tuovat vahvasti mieleen Anna Wintourin. En osaa ihan näin yhdeltä istumalta muodostaa mielipidettä asiasta...jään siis sulattelemaan.

Ellien Gouldingin tyyli on huolettomuus potenssiin kaksi. Jakaus harotaan sormin väärälle puolelle maksimaalisen etuheiton aikaansaamiseksi ja kaikenlainen siloittelu ja hiuslakkailu jätetään kontrollifriikimpien huoleksi.

Suora otsis ja kiiltävät lettikiharat. Florence Welchiltä voipi ottaa etukäteisinspiraatiota tulevan kesän festareihin. Kesä tule jo!

Zendayan mulletti todella yllätti. Ehkäpä tällä hieman yliviedyllä tyylillä kuitenkin viestitään vihdoin uusia tuulia lyhyiden hiusten muotiin. Paksumpaa, raskaampaa ja hieman pidempää, mihinkäs muuhunkaan kuin otsatukkaan yhdistettynä!

Yllättääkö jokin tyyli? Innostuitko? Jos tuntuu, että tästä ei vielä saanut inspiraatiota tarpeekseen, niin käy kurkkaamassa Popsugarin sivuilta, kuinka esimerkiksi Lady Gaga räväytti punaisella matolla.

Kivaa tiistaita!
-Meeri

Kuvat: Popsugar.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.