The hair story: Scarlett Johansson

Oscareista inspiroituneena lähdin tutkimaan Scarlett Johanssonin hiushistoriaa, sillä neidin poikamaiseksi leikattu sivusiili oli kertakaikkisen kaukana siitä, mitä pehmeältä ja naiselliselta Scarlettilta ollaan totuttu näkemään. Kuvia selailtuani nostan hattua: rohkea nainen, mitä hiuksiin tulee! Scarlettin päässä on ollut valkoista, kultaista, ruskeaa, kuparia, liukuväriä, lyhyttä, pitkää ja polkkaa, katso ja ihmettele:

Unohdetaan teinivuodet ja aloitetaan parikymppisestä Scarlettista (2005-2007). Mieletöntä, missä kunnossa vaalennetut hiukset ovat tuon tummanruskean värin jälkeen! Iho hehkuu muutoinkin ja kirkas vaalea näyttäisi sopivan todella hyvin.

2008 alkoi luonnollistumiskausi, joka vei beigestä kuparinsävyihin. Tavaramerkiksi taisi tuolloin muodostua pehmeät laineet, jotka toimivat loistavasti myös 2011 pätkäistyssä polkassa!

Reipas, puhtaanvaalea polkka on ehdottomasti oma suosikkini viime vuosien kavalkadista (2011)! Scarlett kuitenkin antoi hiustensa vielä kasvaa ja otti vielä viime hetkellä vuonna 2013 osaa liukuväritrendiin. Eikä siinä mitään, upealtahan se näyttää!

2014 se sitten meni ja repäisi! Sivut ovat lyhentyneet tähän päivään saakka, oikeanpuolimmainen kuva on muutaman päivän takaisesta Oscar-gaalasta. Tyyli on yllättävän punk ja kaukana perinteisestä Scarlettista. Vaikka onhan se aivan sallittua kyllästyä ainaiseen kiltin ja lempeän tytön muottiinsa. Rohkeaa.

Keräsin vielä muutaman hiusyhdistävän linkin vuosien varrelta - fiftarihenkiset kampaukset! Yhdistettynä tämänpäivän vaatteisiin lookki pysyy fressinä ja naamiasfiilis pysyy kaukana.

Löytyykö omaa suosikkia, mikä sopii Scarlettille parhaiten?

Entä mitä mieltä olette tämäntyyppisestä postauksesta? Kiinnostaako kuulla lisää hiustarinoita??

-Meeri

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Kaunis kaikissa lookeissa! Ja, no.. roolitkin varmaan vaikuttavat näiden alojen hiuksiin ;))

merkkari

Todella, noilla kasvoilla! Ja kyllä, roolit on varmasti tosi isossa osassa vaikuttamassa, mutta silti tää on mielestäni yksi reippaimpia tyylinvaihtajia, kun vertaa Jennifereihin, Siennoihin, Gwynetheihin tai Julianneihin :D

Torey
Näissä neliöissä

Kiinnostaa! :)

Scarletin kasvoihin tuntuu sopivan kaikki! Lemppari ehkä silti raikkaudeltaan vaalea ja polkkapituinen kampaus niin suorana kuin laineillakin. :)

merkkari

Joo ja huomaan töissä, että se sopii itseasiassa ällistyttävän monelle tosi hyvin! Ehkä vaan tällaisessa suomalaisversiossa polkka vaatii enemmän laittoa, ettei valu vain liruna pitkin päätä :)

Mimimii (Ei varmistettu)

Joo näitä lisää! :)

merkkari

Mahtavaa, listalla on!

kateliini (Ei varmistettu)

Lisää näitä ehdottomasti!
Tosi kiva idea! ;)

merkkari

Huippua, että uppoaa! Myös toiveita tyypeistä saa esittää :)

EL (Ei varmistettu)

Keira Knightleyn hiusvaiheista olisi kiva lukea, hän on yksi suosikeistani! Aina niin huolettoman elegantti.

RipRap (Ei varmistettu)

Oma suosikkini puuttuu eli Scarlet punapäänä Avengers leffan aikaan. Niin ihana!

merkkari

Jooo, totta, niin puuttuu! Miten mä sen missasin?? :D

Kommentoi