Huippumalli luonnostaan

Näiden kuvien tarkoitus on shokeerata, mutta ehkä se voisi olla myös muistutus siitä, että lopulta olemme kaikki yhtä kauniita ja ihania.

Vieläkin hitusen toiveikkaampana vuoteen 2013!

-Meeri

Kuvat: http://iwastesomuchtime.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä miltä te kaikki muut näytätte ilman meikkiä, mutta kyllä minä ainakin luonnollisena version olen melko kaukana näistä kaunottarista.
Silti olen itsevarma ja tyytyväinen itseeni sekä ihanaan elämääni.

-Kukkis-

merkkari

Kukkis, tuo viimeinen lauseesi on ihana kuulla! Tätä sanomaa pitäisi pystyä levittämään jokaiseen meistä. Että voisimme olla ihan rauhassa ja suurella sydämellä ylpeitä juuri siitä, mitä sieltä peilistä aamulla kurkkaa ja siitä, mitä sen kaiken sisällä on.

Hyppytikki

Mua toi masensi vaan lisää.... Kiva että mallitkin on ihan tavallisen näköisiä, mutta eipä se suorituspaineita silti poista, kun ei niitä luonnollisia kuvia lehdissä, yms. Tule vastaan :P Pistää miettimään kuinka kammottava fiilis kyseisillä malleilla on maanantaiaamuisin peilin edessä, kun tietää mitä maailma odottaa rankasti photoshopattujen kuvien perusteella :(

merkkari

T a r u, olet oikeassa, suoritspaineet ovat tässä maailmassa valtavat. Media on maalannut ihannekuvat niin syvälle ihmisten mieliin, että ne sieltä tuskin kovin nopeaan tulevat hälvenemään. Ihmisten omasta itsetunnosta ja järjestä tulisi pitää kaksin käsin kiinni; vaikka se on järjettömän vaikeaa, jokainen voi sitä paremmin mitä vähemmän välittää muiden mielipiteistä. Tämä on ainakin itselle eräänlainen tietoinen ikuisuusprojekti.

Kommentoi