Ihmepuuteri - all in one!

Meidän ekohoitolan Sybila vinkkasi minulle Dr. Hauschkan Silkkipuuterista, kun valittelin hyvän luonnonkosmetiikan kuivashampoon puuttumista. Pieni googletus toi eteeni Katja Kokon ylistävän postauksen tästä ihmepuuterista ja olin myyty.

Ihan aluksi haluan kertoa, missä tämä Silkkipuuteri on vaatimattomasti aivan paras:

  • Irtopuuterina meikkivoiteen päällä --> herkästi kiiltelevä iho pysyy kurissa iltaan saakka, väritön tuote sopii kaikille, iho hengittää ja hehkuu. Päihittää kaikki tähän mennessä kokeilemani luonnonkosmetiikan irtopuuterit, ainoastaan RMS:n irtopuuterin päätyessä jaetulle ykkössijalle.
  • Kuivashampoona --> Valkoinen puuteri sulaa täysin värittömäksi hiuksiin ja hiuspohjaan, hiuksista tulee ilmavan puhtaat ja tavallisesta kuivashampoosta ärtyvä hiuspohjakin tykkää!

Dr. Hauschkan Silkkipuuteri sisältää aitoa, jauhettua raakasilkkiä, salviaa, katkeroa ja tammen kuorta. Alunperin tuote on tarkoitettu kokonaisuudessaan vartalon iholle, suojaamaan ja hoitamaan:

  • Lievittää kutinaa, normalisoi luonnollista ihoflooraa ja suojaa herkkää ihoa
  • Kevyesti deodoroivan ominaisuutensa vuoksi tätä voi tupsutella myös hikoileviin jalkoihin ja käsiin tai vaikkapa deodorantin päälle tuomaan lisäkuivuutta.
  • Hiertymien ja rakkojen ehkäisyyn
  • Vauvan ihon hoitoon

Onko mitään parempaa, kuin löytää tuote, joka ajaa kylppärin kaapissa ja ennenkaikkea reissussa viiden putelin asian? Silkkipuuterin hinta on hiukan parinkympin päälle ja riittoisa purkki kestää todella pitkään.

Kaikessa ylistyksessään yhtään liioittelematta valtavan onnellinen ostoksestaan,

-Meeri

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

No vitsit. Kun mä oon tota kuivashampoota miettiny, et pitäiskö ostaa. Tollanen puteli ois monikäyttösempi!

merkkari

Hahah, ihana :D Tämä kyllä toimii vaivaa ku vaivaan!

Torey
Näissä neliöissä

No toi ois tälläsen äiti-ihmisen kassissa hyvä, ku sieltä muutenki voi löytyä vaikka ja mitä, ni yks monitoimipakkaus veis vähän tilaa. :D

Kiki6 (Ei varmistettu)

Hei,

Höyhänmiehen kuivashampoona toimii muuten hyvin myös vauvan talkki. Ite olen jos jonkilaista kuivashampoota elämäni aikana ostanut (lähinnä suihkutettavia) ja niissä on harmittanut riittoisuus, tuntui aina että pullon tyhjä ja uutta sai olla ostamassa. Samoiten hinta on määrään nähden korkea. Jossain blogissa sitten törmäsin tuohon talkki vinkkiin ja päätin kokeilla, koska 2 lapsen taloudesta sellainen sattui löytymään... ja sillä tiellä ollaan. 100g purkki maksaa 3-4€ ja riittää todella pitkälle.
Omalle vaalealle hiukselle uponnut ainakin hyvin. Vaikka jo työelämässä jo olen ja varsinaisesti säästöniksille ei enää tarvetta ole, niin en käytössä huomannut vaikuttavaa eroa kalliimpiin merkkeihin niin en ole lähtenyt vaihtamaan.

merkkari

Hyvä vinkki! :)

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Dr. Hauschkan tuotteet ovat järjestäen olleet ihan huippuja. Tykkään kokeilla uusia luonnonkosmetiikan tuotteita tietäessäni sen, että Hauschkan tuotteisiin voi aina palata. :)

merkkari

Mä oon kyllä nyt kans aivan hurahtanut niihin. Nostaa vaan tason niin korkeelle, että tulee helposti pettymyksiä muitten sarjojen kans :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.