Instant Facelift

Hiuksilla saa muokattua kasvojen ulkonäköä uskomattoman paljon. Niinä päivinä, kun koko naama tuntuu roikkuvan ja silmäpussit vetelevät polvissa saakka, kokeile näitä kahta ikiklassikkoa ja koet välittömästi pienen faceliftin!

SIVUJAKAUS SILMÄN PÄÄLTÄ

Ikivanha Hollywood-kikka toimii edelleen: tee jakaus toisen silmän keskikohtaan ja katse aukeaa välittömästi! Kulmaluu tulee esille, poskipää saa tilaa ja kasvot kapenevat.

NOSTA PONNARI YLÖS

Ponnari tai nuttura nostaa kasvojen ilmeen ylös, kun taas auki olevat hiukset tuovat helpommin kaikkea alas. Ponnarin oikea kohta on linjassa leuan ja poskipäiden kanssa, jolloin kasvojen sirous korostuu.

Enää väsähtänyt fiilis ei ole ainakaan hiuksista kiinni! Olen myös itselläni huomannut, että varsinkin ilman meikkiä tuo kunnolla ylös tuotu nuttura piristää ilmettä. Jotenkin ne tummat silmänalusetkin näyttävät silloin vähemmän tummilta! :D

-Meeri

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Nitturakiehkura ylhäällä tai ponnari ylhäällä ja näyttää pirtsakalta, käytän itse usein! :D

merkkari

Jes, samoin!

Shoegalll (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Tuo silmän kohdalta menevä jakaus pitää ottaa itsekin käyttöön. Nyt mulla menee jakaus hieman keskemmältä. Voi tuo Jennifer Lawrencen hiusten väri, aivan täydellinen!

merkkari

En oo saanut itelläni keskemmällä olevaa jakausta oikeen koskaan toimimaan, jotenkin ei vaan kasvot näytä hyvältä. Tää on ihan mun lempparikikka saada kasvot kivemman muotoiseksi!

Lottta (Ei varmistettu)

Jo pikkutyttönä äitini sanoi, että korkea nuttura tai ponnari sopii minulle hyvin. Se oli syy useita vuosia, miksi käytin niitä kampauksia, kunnes luin nämä seikat jostain lehdestä/blogista tms. Eli todellakin toimii ja parastahan näissä on se, että pienellä muokkauksella korkealla oleva kampaus käy sekä arkeen että juhlaan! :)

merkkari

Se on totta! Vähän vaan kokoa ja kukkia sekaan, niin juhlakampaus on aikalailla siinä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kasvojen sirous ei kyllä korostu jos ei ole sirot kasvot, nimimerkillä leukalinjaa ei nimeksikään :D

Onko mitään vinkkejä muuten siihen, miten jakauksen saisi pysymään? Itselläni kun mitä kauemmas päin takaraivoa mennään, niin sitä itsepäisemmin hiukset hakeutuvat aina samaan (epä)järjestykseen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.