Jokasään lettikampaukset – 8 ideaa

Terveiset kesälomalta! Olen ehtinyt tässä kaiken tohinan keskellä tuulettelemaan remppapölyjä Saksanmaalla (josta johtuen pieni blogihiljaisuus, pahoittelut) ja viimeiset metrit ennen uuden liikkeen avausta ovat pikkuhiljaa käynnistymässä. Ensimmäisiä asiakkaita kammataan uudella liikkeellä torstaista alkaen, joten loppukiriloppukiri! Koskaan ei kuitenkaan niin hätä ole, ettenkö ehtisi säännöllisin väliajoin fiilistellä tulevan viikonlopun Ruisrockia. Meillä on ystäväni Elinan kanssa suuret suunnitelman ihan töiden tekemiseksi kyseisillä festareilla ja oikeaan mielentilaan virittäytyminen on aloitettu Pinterestin uuvuttavan loputtomalla kuvavirralla.

Koska Suomen kesäsää yllättää joka päivä, kunnon rokkaaja varustautuu tukalla, joka ei pienessä sadekelissä kalpene. Kovassa menossa ei myöskään ennätä joka välissä bajamajaan suortuvia kihartelemaan, joten tiukkien lettien trendiaalto on enemmän kuin tervetullut! Letille voi laittaa koko pään, puoli päätä, pääliosan, alaosan. Voit tehdä yhden, kaksi, kolme tai vaikka kolmekymmentä lettiä. Voit mennä yhdellä letillä latvaan saakka tai vaihtaa puolivälissä tekniikkaa. Lyhyihinkin hiuksiin saa vaikka mitä väkerryksiä, sillä aivan kaikki on nyt sallittua! Itse inspiroidun nyt näistä tyyleistä:

Festival braids 1.jpg

Festival braids 2.jpg

Festival braids 3.jpg

Festival braids 4.jpg

Varsinkin nuo aivan hiusrajalta lähtevät minikokoiset, loppupäähän suurenevat letit ovat jotenkin todella hyvännäköiset. What say you?

-Meeri

Kuvat:
Stylesweekly.com x2
Brit.co / Oma arkisto
Refinery29.com / Oma arkisto
2016hairstyleideas.com / Bangstyle.com

 

Kommentit (2)
  1. ooooh!! IHANIA! Vielä kun osais ton letittelyn jalon taidon 😀

    1. Haha, tuu penkkiin opettelemaan! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *