Kampausinspiraatiota vanhojentansseihin

Yksi nuoruusvuosien upeimmista muistoista on vanhojentanssipäivä! Aamulla seiskalta kampaajalle, ompelijatädin tekemä mieletön mekko päälle, ensimmäinen fine dine -illallinen ystävien kanssa ja jatkobileet aikuisten tanssipaikassa. What a day!

Keräsin tämän vuoden kolme isointa trendiä kampausten suhteen seuraaviin kollaaseihin. Joka vielä etsii viime hetken inspiraatiota, niin toivottavasti tästä löytyy:

MERMAID BRAID

Jos vain hiusmäärä riittää, niin merenneitoletit ovat uusin juttu hiuksissa, jotka halutaan pitää vähän kuin auki, mutta kuitenkin turvata pysyvyys letityksen avulla. Onnistuu myös lisäkehiusten avulla!

PROM BUN

Häämuotia mukaillen nutturat ovat tänä vuonna niskassa, mutta korkeakauluksisten pukujen kanssa tai joutsenkaulahuijauksena voi myös kokeilla isoa nutturaa pään päällä.

BRAIDED BUN

Lettinutturat sopivat myös talveen, varsinkin nuoremmille kantajilleen. Leteillä saa myös kivasti huijattua volyymia muutoin hentoisiin hiuksiin (vaikkakin juuri näiden kuvien malleilla hiusta taitaa olla ihan järjetön määrä).

Ihanaa päivää tuleville tanssijoille ja uusille wanhoille!

Meeri

Kuvat:
Confessionsofahairstylist, Hairandmakeupbysteph.com x2, Luxyhair.com
Modwedding.com, Hairsilver.com, Makeupwearables.com, Hairandmakeupbysteph.com
Stayglam.com, Missysue, Hairandmakeupbysteph.com, Pophaircuts.com

Kommentit

Kanelibasilika

Oh tuota väriä ihan ekassa kuvassa, l'm in love! :D

merkkari

No on kyllä hieno! Jännän savuinen ja roosainen vaalea malva.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.