Kampaustrendien aallonharjalla taidetaan olla pienessä taantumassa

Golden Globen gaalakampaukset sen meille kertovat: trendikkäimmät "kampaukset" ovat tällä hetkellä supersimppeleitä. Siinä missä viime vuosi väkerrettiin lettejä, nyt ei tehdä oikeastaan kampauksia enää ollenkaan.

Kaikki panostus laitetaan nyt oikeanmuotoisiin ja -kokoisiin laineisiin, kiiltävään ja hyväkuntoiseen hiuksen pintaan ja siihen, että vähintään toinen korva näkyy!

Samalla kampaajalla oli käynyt useampikin kaunotar. Eihän siinä mitään, hiukset ovat mielettömän kauniita, ja vaikka yleensä pidän itsekin aika yksinkertaisista kampauksista, ja krumeluurit ovat painajaiseni, niin nämä käyvät tässä mittakaavassa jo vähän tylsiksi. Onneksi ihastuttavat huulipunat on otettu mukaan piristämään lookkeja!

Tässä muutama erottuva lammas, toivottavasti heitä ei sentään kiusattu naisten vessassa:

Mitäs olette mieltä, onko huoleton trendi huolestuttava vai tuntuuko kovasti omalta?!

-Meeri

Kuvat: www.huffingtonpost.com, www.fashionologie.com, www.socialitelife.com, www.bellasugar.com.au, www.stylebistro.com, www.becauseimfabulous.com, www.tepmtalia.com, www.glamour.com

Kommentit

nansk

Olisi kiva tietää miten tuollaiset tehdään! :) lämpörullatko on asialla? Omaan päähän kelpaisi!

Liv
Päiväuniaika

Olinpa juur tulossa sanoo, että yksinkertainen on kaunista, niin kauan kun ne on myös "harvinaisuuksia", mutta kerkesitkin jo itse. :) Musta on ihana kaiken maailman gaaloissa katsella tyyppien hiuksia, ja simppelit tukka-vähän-kiharrettuina -kampaukset on yleensä kauhean ihania,- kun niitä on yhdellä tai kahdella. Tässä määrässä rupee jo käymään ikävystyttäväksi. 

merkkari

nansk: Näissä on varmaan monta tapaa, lämpörullat, suoristusrautarullat (tee isohkoon osioon suoristusraudalla kihara ja laita se jäähtymään rullalle pinnillä päähän kiinnitettynä) tai muu vastaava. Lopuksi koko hela hoito harjataan suurella harjalla läpi, jolloin saadaan tuollainen valtava laineilu.

Liv: Joo, sammaa mieltä! Vaihtelua, kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.