Kevään 2017 hiustrendit - TYYLIT

Ah, lempiosuuteni vuosittaisista hiustrendeistä - fressit tyylit, joilla hiuksiin saa taas raikkaan fiiliksen uuteen kauteen. Keväät trendikkäimmät hiusvärit käytiin läpi täällä, nyt hypätään uusien tyylien maailmaan.

SPORTMAX

Sporttiset vibat - suorat hiukset, kiiltävät pinnat, tiukat ponnarit ja sliipattu fiilis. Siinä avaimet kevään raikkaimpaan tyyliin! Viimeistele hiukset kiiltosuihkeella (valitse paras näitten vinkkien avulla). Loppusilaukseen ei kuitenkaan kuulu jumppatrikoot, sillä ajatus ei ole näyttää siltä, että ollaan matkalla salille :)

SURFER DUDES

Jos tikissä oleva sporttityyli ei miellytä, hyppää urheilun toiseen äärilaitaan, surffitukkaan! Unohda harja, lotraa suola- tai sokerisuihkeella ja heitä jakaus väärälle puolelle. Myös kihartaessa vähän sinnepäin kihartuneet tai kakkospäivän laineet heräävät eloon märältä näyttävillä yksityiskohdilla. Maailman helpoimmat laineet saa aikaiseksi vaikka näin, muista vain lisätä suolasuihke.

BRAIDED MINIBUNS

Kevään ehdottomin söpistely-tyyli sopii hennolle ja ohuelle hiukselle paremmin kuin hyvin. Letitä pieni letti ja kerää se nippuun. Myös ranskanletit ovat edelleen tosi suosittuja.

CRAZY CURLS

Ihanat, mielettömät ja villit kasarikiharat tekevät vakuuttavaa paluuta! Näitä on jo pari vuotta nähty siellä täällä, josko jo nyt näitä alkaisi näkemään arjessakin. Jos et uskalla hankkia permanenttia, käytä sunnuntain aamupäivä pienellä piipparilla kiharrukseen. Pärjäät varmasti keskiviikkoon saakka. Lue kiharrusvinkkiä vaikka täältä, kerrasta jolloin valmistauduin Top Gun -teemaisiin bileisiin.

STATEMENT PIECES

Se voi olla läiskä pinkkiä suoraväriä, Tiimarin pinni, strasseja tai vaikka pehmolelu. Statement piece kertoo enemmän persoonastasi, kuin pelkällä hiustenlaitolla on mahdollista sanoa.

Hauskoja, söpöjä ja raikkaita! Tänä keväänä kyllä löytyy varmasti jokaiseen tyyliin sopiva tukkatrendi. Mikä on sun?

-Meeri

PICS: Sportmax: Cosmopolitan.co.uk x2 / Elle.com x2
Surfer dudes: Cosmopolitan.co.uk / Elle.com / Cosmopolitan.co.uk / Fashionisers.com
Braided buns: Fashionisers.com x2 / Cosmopolitan.co.uk / Elle.com / Cosmopolitan.co.uk
Crazy curls: Cosmopolitan.co.uk x3 / Fashionisers.com x2
Statement pieces: Elle.com / Cosmopolitan.co.uk / Fashionisers.com x2 / Cosmopolitan.co.uk

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Kunnolla suora tai sitten luonnonkiharasta kunnon kihara yön yli olevilla leteillä. :D

merkkari

Lettikiharat onkin muuten mainio tapa saada kähärää hiusystävällisesti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.