Kevään 2017 hiustrendit - VÄRIT

Kevään hiustrendit värien suhteen tuovat pikkuhiljaa muutosta jo pitkään villinneeseen balayage-trendiin. Älkää huoliko - balayage ei ole häviämässä mihinkään - sen rinnalle vain on tulossa uutta unicolor-tyyliä ja astetta rohkeampia värejä:

BLORANGE

Blonde orange - persikkaa, kultakuparia, tupakkaa ja aprikoosia. Ehdottomasti tasaisena eikä yhtään haalistuneena.

NATURAL ASH

Superluonnollinen, yksivärinen, tuhkainen. Näyttää siltä, ettei hiusta olisi värjätty, mutta fiilis on kuitenkin kiiltävämpi, syvempi ja tasaisempi kuin oma väri onnistuisi koskaan olemaan.

FULL WHITE

Platinanvaalea, paperinvalkoinen, lumi ja Debbie Harry. Bonuksena hiuslaatu, jossa pysyy mikä tahansa kampaus monta päivää.

Ja aivan muutaman päivän kuluttua tarkastellaan tämän kevään hiustrendejä tyylin näkökulmasta.

Miten on, lähteekö koko pää värjäykseen tänä keväänä??

-Meeri

PICS
Blorange: Elle.com x2 / Fashionisers.com x2 / Elle.com
Ash: Elle.com / Fashionisers.com x4
White: Cosmopolitan.co.uk / Fashionisers.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Strawberry blonde, sitä on jo odotettu <3

merkkari

Totta! Siinäpä vielä yksi tuttu nimitys blorangelle! :)

mm julia (Ei varmistettu)

Moikka! Kevät saisi pistää vauhtia. Ihania trendejä. :)

Tämä ei oikeastaan tähän postaukseen liity, mutta haluaisin kysyä mielipidettäsi hiustenkuivaajista. Olisi siis aika ostaa uusi fööni ja nyt mietityttää, että onko ionisoiva ominaisuus oikeasti tärkeä? Mielipiteitä tuntuu olevan laidasta laitaan. Ensin ajattelin, että ostan pelkän pienikokoisen matkaföönin, koska reissattua tulee. Matkakokoisissa ei kuitenkaan yleensä ole ionisointia. Pitäisikö siis panostaa ja ostaa kotiin "kunnon" fööni ja matkoille erikseen pienempi?

merkkari

Jep, en osaa vastata tähän yhtään mitään. Sanovat, että ionisointi poistaisi sähköisyyttä, mutta en ymmärrä miksi tavallinen fööni jotenkin sähköistäisi hiuksia. Eiköhän ne kuitenkin ole ne muoveilla kuorrutetut muotoilutuotteet ja muoviharjat, jotka sen homman saavat aikaiseksi.. Ja siis perinteisestihän ionisointi tarkoittaa hajunpoistoa :D

Mia K.
Voi taivas

Ahh... herrkullisia värejä! Niin huippua, että kevät ON ♡ 

www.miakuusisto.fi 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.