Less is More tuli Folkiin

Kun me aina höpötetään Folkissa luonnollisuudesta, niin nyt me päätimme viedä homman astetta pidemmälle. Nimittäin luonnonkosmetiikan hiustuotteiden ammattilaissarja Less is More rantautui Folkiin!

Tätä piivahaa käytän kotona kulmakarvoihin meikkauksen yhteydessä :D

Less is More on itävaltalainen sarja, josta löytyy shampoot, hoitoaineet, jätettävät hoitotuotteet sekä muotoilutuotteet kaikille hiustyypeille. Ne eivät sisällä mitään synteettistä - ei silikoneja, säilöntäaineita, hajusteita ja niin pois päin. Lisäksi mahdollisimman suuri osa ainesosista näyttäisi olevan vielä luomutuotantoa!

Olen itse käyttänyt sarjasta monia eri tuotteita parin viime vuoden ajan ja rakastan niiden energisoivaa ja raikasta tuoksua, jossa yhdistyvät sitrukset ja yrtit. Voisin kylpeä näissä tuoksuissa! Ja for the record, olen yliherkkä tuoksuille ja esimerkiksi hajuvedet aiheuttavat välitöntä päänsärkyä, mutta näiden (yllättävän voimakkaidenkin) tuoksujen kanssa ei ole mitään ongelmaa. Less is Moren käyttö tuntuu hyvältä - sekä sen suhteen mitä sillä saa aikaisesti, mutta myös ihan henkisestikin, joten olen syvästi kiintynyt näihin puteleihin.

Shampoot tekevät ihanan puhtaan ja tuuhean tukan pienemmästä vaahtoamisesta huolimatta. Kun silikoni ei ole mukana latistamassa, tuuheus on ihan omaa luokkaansa ja hiukset pysyvät pidempään puhtaana. Hoitsikoista ainakin Mallowsmooth toimii myös tosi kuivalle tukalle.

Otan tähän esittelyyn yhden kulttituotteen, Mascobadogeelin, inci-luettelon. Mascobadogeeli on tarkoitettu föönin alle ja jo herneen kokoinen määrä sitä saa aikaiseksi kunnolla tuuheutta ja rakennetta! Aloe Veran mehut ovat suuressa roolissa koko sarjan tuotteissa ja tässäkin se on veden jälkeen ensimmäinen vaikuttava ainesosa. Tuuheus ja pito tulevat mascobadosokerista sekä hunajasta, tuoksut mm. sitrusöljyistä.

Parastahan näissä on se, että vaikka tuotteella tekisi minkälaista rakennetta tahansa, se aina loppupeleissä hoitaa sekä hiuksia että päänahkaa.

Tämä meni nyt ihan ylistyslauluksi, mutta olen niin valtavan innoissani siitä, että voin jokapäiväisessä työssäni tehdä omalle kropalleni paremman valinnan. Toki meillä on edelleen normaalisti käytössä myös perinteiset kampaamotuotteet ja homma räätälöidään aina jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Nyt mennään siis sulavasti käsi kädessä, luonnonkosmetiikka ja synteettinen - niin kuin varmaan aika moni muukin arkielämässään, vai mitä?

-Meeri

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Myös minä yhdyn ylistyslauluun täysin rinnoin. Less is moren tuotteet on olleet ainakin mun luonnonkiharalle, mutta ohuehkolle ja vaativalle kuontalolleni tosi hyviä.

merkkari

Ihana kuulla! :)

12345 (Ei varmistettu)

Mulla on aika kuivat hiukset johtuen vaalentamisesta niin ajattelin kysyä mikä olisi hyvä shampoo sekä hoitoaine jotka oikeasti auttaa kuiviin hiuksiin? :D Olen kokeillut muutamia eri merkkäjä ja tuntuu että ne ei oikein auta ja nyt olisin siis valmis panostamaan laadukkaampiin hiustuotteisiin. :)

merkkari

Sebastianin Penetraitt hoitaa hauraimmankin hiuksen. Luxe oilin maskia voi käyttää kuuriluontoisesti, toimii järisyttävän hyvin. Luonnonkosmetiikan puolelta tuo less is moren mallowsmoothin hoitoaine tai santen brilliant care auttavat varmasti.

Nella5 (Ei varmistettu)

Mun on pakko suositella tätä sarjaa luonnonpuolelta:

http://www.carolsdaughter.com/

Asuin Nykissä monta vuotta sitten, jossa tehty vaalennus aikaansai sen, että hiukset katkesi korvien kohdalta käytännössä irti. Carol's Daughter on luontaistuotesarja ja kotoisin käsitteekseni Brooklynista. Tuon sarjan Monoi-, Vanilla ja Mirabelle Plum tuotteet olivat ainoat, jotka auttoivat tukan palautumisessa (nyt tukka puoliselkään). Eivät tee tukasta rasvaista, vaikka eivät vaahtoa ja mun sekunnissa rasvoittuvat hiukset pysyvät monta päivää näyttökelposina. Hamstraan aina Jenkki-vierailuilla ja suosittelen lämpimästi aina, kun pääsen hiustuotteista höpöttämään.

merkkari

Oi, kiitos vinkistä!!

Karkki S (Ei varmistettu)

Moikka! Kampaajani sai minut innostumaan (tyvi)krepistä hääkampaukseni yhteydessä ja nyt sain sen itsellenikin hankittua. Saisikohan sinulta sen käyttöön hyviä vinkkejä? :) Kiitos!

merkkari

Täytyy myöntää, etten ole kertaakaan käyttänyt kyseistä rautaa :/ Itse kääntyisin youtuben puoleen! :D

Kommentoi