Linkkivinkki: IS listasi syksyn hiusväritrendit

Iltasanomilta soiteltiin ja kysyttiin tulevan syksyn hiusväritrendejä. Suoraan sanottuna, mitään järin erottuvaa hiusväriä ei mielestäni tänä syksynä nouse pinnalle, mutta löytyy sieltä aina muutama juttu, jotka näkyvät selvästi useammin. Uutta on ainakin selvästi tummentunut ruskea hius, joka lähentelee korpinsävyä. Lisäksi brondesta puhutaan nyt paljon. Käy lukemassa lisää täältä.

Kuvankaappaus: Iltasanomat.fi

Hymyä maanantaihin! :)

-Meeri

Kommentit

Nn (Ei varmistettu)

Hei, hiukseni ovat tyvestä 8sävyiset ja muualta 9,10 sävyiset. kuinka saisin niihin rosegold sävyn ilman hiusväriä. kannattaako minun käyttää esim.sävyttäviä hoitoaineita? Mitä suosittelisit? saako sävyttävän hoitoaineen esim. kc color mask pois hiuksista helposti jos en pidäkään lopputuloksesta?
- N

merkkari

No omasta kokemuksesta voin nyt sanoa, että ei, kunnon suoravärit eivät välttämättä lähde pois kuin kunnon vaalennusputsauksella. Rosegold on lisäksi se kaikista vaikein sävy saada aikaiseksi :/ Ehkä sinuna kokeilisin Wellan Color Rechargen sävyä warm red (tai red jos et halua yhtään persikkaista vaan enemmänkin pinkkiin taittavan), jolloin ei ole pelkoa jämähtämisestä. Color maskit kiertäisin näiden vaaleiden hiusten kanssa kaukaa.

Nn (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Kuinka nuo color maskit sitten eroavat wellan color recharge tuotteista? Pitäisikö wellan hoitsikan lähteä pois pesussa?
-N

Amahelmi (Ei varmistettu)

Täysin postaukseen liittymätön kysymys: onko olemassa tuotetta, jolla saisi sävytettyä täysin värjäämätöntä vaaleaa hiusta? Kevytväriä tai kasviväriä yms. en haluaisi laittaa, vaan jotain parissa pesussa lähtevää esimerkiksi Color Maskin tyyppistä tuotetta hakisin. Tarttuuko suoravärit ollenkaan värjäämättömiin hiuksiin?

Hei, mua kiinnostais kanssa sama! :) Biozellilla oli ennen ihanaa sävyttävää shampoota (ei se uus, vaan tämän näköinen http://3.bp.blogspot.com/_0B0UFT2P5ng/TIqmUBCOgOI/AAAAAAAAFa8/PEYc5FpMgk4/s1600/IMG_8123.JPG) ja sillä värjäilin omia hiuksia aina kun tuli fiilis. Kesti joitain kymmeniä pesuja. Oiskohan se Biozellin uus sävyttävä shampoo samaa tavaraa, vai onko se vain värjätyille, kuten noi color maskitkin? 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.