Linnan juhlat 2017 - näitkö nämä kampaukset?

Onpas jotenkin erityisen juhlava olo suomalaisuudesta tällä hetkellä! Maailmankaikkeus tarjoili ehkä yhden historian kauneimmista itsenäisyyspäivistä kuin alleviivaten, kuinka hyvä meillä täällä on.

Linnan juhlien pukuja ja kampauksia tuli myös seurattua tiiviillä silmällä. Siellä vilisi joukossa aivan mielettömiä luomuksia ja kaikenkaikkiaan varsinkin kampaustrendiä voisi kuvailla erittäin klassiseksi ja tänä vuonna yllättävän siistiksi ja sileäksi.

Poimin Instagramista muutamien juhlijoiden ja kampaajien lataamia kuvia linnan kampauksista. Näin pääsevät myös tekijät kauniiden ihmisten takana esille!

Ella Ratilaisen krepattu lettikampaus (tekijä @htyrmi) istui pukuun täydellisesti!

@suvitiilikainen loihti Vanessa Kurrilla aivan mielettömän tyylikkään wetlook-tukan!

Jatkoilla esiintynyt Paula Vesala (@vesalaofficial) näyttää hienosti, että juhlavin polkkatukka voi olla hyvinkin simppelisti auki.

Siistit, sliikit niskanutturat Saana Kemppisen ja Kerttu Niskasen (@kerttuniskanen) hiuksissa olivat upeita

Tyrmäävän upean Ronja Salmen loihti @nore_norppa. Huomaa upeat avokado-korvikset, jotka ovat @matildamannstromin käsialaa!

Niina Kohosen boheemi lettikampaus, tekijä @by.noorat

Huomasitteko tämän persoonallisen väriläiskän juhlahumun keskeltä?! Tekijä @lindamandal.

Loistava valinta Jaana Pelkoselta luottaa supersimppeliin kampaukseen rönsyävämmän puvun kanssa (@teemumuurimaki).

@idajokikunnas loihti Minttu Räikkösestä aivan upean klassisen kaunottaren

Kenen kampaus oli sinun suosikkisi linnasta?

Meeri

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Me kotona ihmeteltiin muutamia, jotka olivat pukeutuneet hienosti ja meikki oli kunnossa, mutta sitten hiukset näyttä vaan pikasesti kammatuilta! Uskomatonta, että kun kaiken muun laittaa viimisen päälle, niin hiukset unohtuu! :D

kukkis. (Ei varmistettu)

ns "painajais" hiukset omaavana ymmärrän ettei aina tai josko koskaan voi onnistua. Olen itsekin tuntenut myötähäpeää itseäni arvostelleen puolesta, kun katsoi oikeudekseen moittia ns suuressa juhlassa hiuksiani.

Torey
Näissä neliöissä

Aika moni käy kampaajalla ennen tuon tason juhlia. Minua ei haittaa jos hiukset on auki tai lehdissä moititusti vain vähän kiharrettu eikä muotikampauksilla. Mutta kun hiukset näyttää siltä, ettei niille mitään ole tehty niin se riitelee muun olemuksen kanssa kun ollaan niin vimpanpäälle. Ihan sama mulle, ei ole mun hiukset. :D

merkkari

Ehdin katsoa lähetyksestä vain reilut puolisen tuntia, ja alkupätkän perusteella olin aika haltioissani. Lehdet ja some tuntuvat onneksi jättävän mollaamisen nykyään vähemmälle, joten omiin silmiin ei näitä laittamattomia tapauksia osunut ollenkaan. Ja jotenkin tuntui muutenkin, että nyt oli panostettu oikein urakalla, sillä klassisimmalla ja arvokkaimmalla tavalla!

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

SAMOK:in pj Anni Koivisto!! Aivan ihana kampaus.

Yhtään en toki kotiinpäin vedä tässä krhm. Mutta oli silti ihana! Ja opiskelijan käsialaa, kuten meikkikin.

merkkari

@annikaisa_ löytyi instasta ja näyttää kyllä tosi hyvältä opiskelijan kädenjälki!

Minnea
Minnean muruja

Tuo Niina Korhosen lettikampaus oli oma suosikkini :)

merkkari

Se on kyllä hieno!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.