Linnan juhlien kampaukset - mikä on IN ja mikä OUT?

Eiliset linnan juhlat olivat ennen kaikkea klassisen kauneuden juhlaa. Mm. Me Naiset ja Iltalehti keräsivät upeat kollaasit illan kaunottarista. Räväkämmät lookit näyttivät jääneen viime vuodelle, kun seuraavat hitit valtasivat punaisen maton:

PONNARIKAMPAUKSET

Susanna Rissanen ja Sofia Vikman luottivat simppeliin keskiponnariin, joka oli viimeistelty juhlavaksi joko laineilla tai supersliikillä kiillotuksella. Varsinkin jälkimmäinen tuo tyylikkäästi korvakorut esiin. Ponnareita nähtiin myös hämmästyttävän monella muulla neidolla, aivan uusi hitti siis!

Kuva: Menaiset.fi

Kuva: Matti Matikainen, Iltalehti.fi

KEESIKAMPAUKSET

Viime vuoden juhlat olivat irokeesikampausten ilotulitusta. Tänä vuonna lookki oli hillitympi ja tyylikkäämpi, kuten Ella Ratilainen ja Susanna Koski näyttävät:

Kuvankaappaus: Yle.fi

Kuva: Matti Matikainen, Iltalehti.fi

KLASSIKKONUTTURAT

Suurin osa illan kaunottarista luotti pehmeään ja klassiseen niskanutturaan, joka oli viimeistelty kiharoilla ja laineilla. Jonna Järnefelt oli tyrmäävän upea, Nooralotta Neziri taas raikas ja ihastuttava:

Kuva: Menaiset.fi

Kuva: Menaiset.fi

Entä mitä punaisella matolla EI nähty tänä vuonna?

Selvästi aiempaa vähemmän oli kampauksia, joissa hiukset olisivat kokonaan tai osittain auki. Linnanneitomaisia puoliponnareita ei osunut silmiini ollenkaan. Lisäksi superkäkkärä kiharakampaus alkaa olla jo menneen talven lumia.

Mitäs sinä pidit linnan juhlien tunnelmasta?

-Meeri

 

Kommentoi