Makeover: Bring the light forward - liukuvärin uusi elämä

Jottei tämä blogi muuttuisi aivan kokonaan remonttiblogiksi, laitetaan tänne väliin yksi juttu söötistä tytöstä, jolle tehtiin söötti liukuväri. Tai pikemminkin freesattiin vanhaa liukuväriä. Ensi kevät ja kesä henkii vaaleita värejä, auringon tekemiä vaalennuksia. Näin ollen liukuvärit saavat vaalentua ja valoisuutta saa tulla kaksinverroin.

Tässä lähtötilanne:

Ja lopputulema:

Ens kerralla lupaan laittaa tänne jotain muuta kuin liukuvärejä :D

-Meeri

Kommentit

merkkari

Hyvä juttu :)

Redcoffee
Changing time

Tykkään, kun hiukset ovat luonnollisesti liukuvärjätyt. Upeat!

merkkari

Kiitos! Kyllä luonnollisuus on se juttu aivan kaikessa, näyttää aina parhaalta.

Tiina Eliisa (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset!! :) just hyvät kun pysyy luonnollisena. :) mä näytän ihan super tylsältä, näistä mun hiuksista puuttuu se jokin. Oon miettinyt jos tummennuttas tyviä, semmoinen kevyt liukuvärjäys ois ihana. :)
Ja oon miettinyt että käyköhän mulle otsis?
Kuva minusta on tuossa linkissä.. Pystytkö sanomaan mielipiteesi :))? Hyvää viikonlopun jatkoa.

http://tiinaeliisa.blogspot.fi/2014/01/kuvat-taalta-taalta-onko-sinulla-...

merkkari

Aivan varmasti sopii, anna mennä vaan! Tyveä ei kannata hirveen paljoa omaa väriä tummemmaksi laittaa. Kierre on loputon. Jos sulla on nyt oma tummuusaste tyvessä, mutta haluat suurempaa eroa, tuo tyveen korkeintaan yksi aste lisää tummuutta ja kirkasta samalla latvaa pikkasen.

Tiina Eliisa (Ei varmistettu)

Kiitti paljon! Näillä vinkeilläsi eteenpäin :)

mil (Ei varmistettu)

Heippa! Täältä saa aina hyviä inspiksiä, keep up the good work :) Oon kiinnostunut tuosta kiiltohoidosta, jota olet usein hehkuttanut. Voiko sitä tehdä tummempaan hiukseen, sellaisena sävyä antavana käsittelynä? Mun hiukset on tummanruskeat ja vaalenevat latvaa kohden lämpimän keskiruskeaksi jopa kupariseksi. Nyt haluisinkin pikkaisen kylmempää sävyä niihin. Tai mun toiveeni on ehkä vähän outo, mutta sellaista kylmää toffeeta. Kuulostaako mahdottomalta, kun haluaisin niin kokeilla tuota kiiltohoitoa?

merkkari

Kiitos! Ehdottomasti voi laittaa, toimii aivan superhyvin. Ja tiedän just, mitä värejä tuollaiseen kuvailuun laittaisin, että tervetuloa vaan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Loisto juttu! Tuun kyllä varaamaan ajan sinne sun liikkeeseen heti helmikuussa! Muuten oon kuullut paljon Venäjällä suositusta hiusten "laminoinnista". Jos sulta löytyy tietoa tästä lisää, niin siinä olis kiva nähdä siitä poustausta.

merkkari

Laminointi..? Enpä ole kuullutkaan, pitääpä selvittää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika varattu parin viikon päähän :)

Gemh (Ei varmistettu)

Aivan ihana väri - kuten aina :)
Blogisi on yksi lemppareistani ja harmittaa kun asun ulkomailla, joten en pääse asiakkaaksesi. Ehkä varaan ajan kun olen seuraavan kerran Helsingissä :)

merkkari

Teehän niin, tervetuloa! :) Mukavaa talvea ulkomaille!

slala
Ässä Mix

Hei, postaustoive! Lyhyen tukan kasvattaminen, voiko siitä selvitä ilman pipoa? :D Nimim. en kestä sitä takatukkaa ja korvien päälle kasvavaa reuhkaa, oon kai ikuisesti lyhyttukkainen

merkkari

Hei! Tää on hankala. Itse totesin, että sen tietyn vaiheen yli pitää mennä hampaat irvessä. Muuten kasvatusprosessi on tuhottoman pitkä, kun aina pitäisi leikata johonkin malliin. Kun pääset siihen pisteeseen, että päälihiukset ovat korvien puoliväliin, niin kylmästi vaan annat takatukan kasvaa... siihen asti siis leikkaat vain takatukkaa, päältä ei mitään.

Koita käyttää huiveja niin, että minirusetti tulee eteen sivulle, väännä minilettejä taakse hiusrajaan tai kieritä ja pinnitä kiinni. Tää vaihe on nopeesti ohi, kun keksii vaan kaikki kikat!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava blogi ja upeita hiuksia! Harmi, että asun liian kaukana enkä pääse ssun asiakkaaksi, ainakaan ihan äkkiä. Mulla on ongelmana, kun mikään hiusväri ei tunnu sopivan omaan nassuun. Tai lähinnä sen väriin. Oma luonnollinen väri on se maantienharmaa, ja on ollu tummaa ja vaaleaa ja raidoitettua hiusta jne. Oon iholtani vaalea, keltapohjainen ja kasvojen iho on paikoin epätasaisen värinen (punoittaa vähän nenästä ja nenän sivusta). Mikähän väri voisi olla sellainen, joka neutraloisi hyvin epätasaista ihon väriä? Ainakin kellertävät/kultaan vivahtavat jne tuntuu korostavan. Samoin ehkä raidat.

merkkari

Kiitoksia! 

Mikäli kasvoilla on paljon kirjavuutta, hiuksissa kannattaa pysyä simppelissä. Selkeä yksivärinen hillitsee sekamelskaa. Mikään hiusväri ei kuitenkaan taida tehdä ihmeitä kasvoille, itse ainakin näytän kummitukselta ennen pientä ehostusta, oli väri hiuksissa mikä tahansa :)

Hiusvärillä voi kuitenkin korostaa silmien väriä ja ihon kirkkautta. Minkä väriset silmät sinulla ovat? Jos ihosi on lämpimän sävyinen, pysyisin hiuksissakin hieman lämpimässä skaalassa. Tuhkaiset hiusvärit korostavat iholla punaisuutta. Yksi vaihtoehto on myös pitäytyä täysin neutraalissa luonnonväriskaalassa. Se sopii lähes kaikille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vastauksestasi! Mun silmät on siniharmaat ja iho vaalea ja vähän kellertävä (kaiketi siis lämpimän sävyinen), johtuen varmaan osittain runsaasta vihannesten syönnistäkin :)

Kommentoi