Makeover: Good old ombre!

Liukuvärjäyksiä pyydetään edelleen, mutta nykyään ne viedään astetta pidemmälle. Pelkkä tumma tyvi ja vaalea latva eivät riitä alkuunkaan, vaan kokonaisuus tehostetaan ja luonnollistetaan tyvivärin päältä alkavilla balayage-raidoilla. Käy kurkkaamassa uusin hiusmuutos Kauneus & Terveys -lehden puolelta, täältä. Samalla voit vilkaista parhaat vinkit latvan keltaisuuden taittoon (omat HC-rutiinit samaan hommaan löytyvät täältä)

Valloittavan aurinkoista päivää, kaunokaiset!

-Meeri

Kommentit

Moii (Ei varmistettu)

Moi! Teetkö yleensä tämän kaltaisissa töissä ensin pelkän tyvivärin, vai saatko raidat sinne nätisti samalla kertaa?

merkkari

Moikka! Teen pääliosan balayage-raidat yhtäaikaa tyvivärin kanssa. Täydellisin lopputulos tulee tietysti, jos ne eri kerroilla pystyy tekemään, mutta resurssien puitteissa tämä ratkaisu on todettu riittävän hyväksi ja vallan toimivaksi.

IinaK (Ei varmistettu)

Iiiihanaaat! Jos olisin vaalea ja pitkähiuksinen, marssisin heti sinne saamaantällaiset hiukset. Itsellä on long bob -pituiset kahvin väriset hiukset. Olen sentään oppinut pikkuhiljaa tekemään laineita suoristusraudalla vinkkiesi ansiosta!

merkkari

Mutta hei, kahvinvärinen pitkä polkkakin kuulostaa aivan ihanalta! :)

Mun on pitänyt sulle jo pitkään vinkata istagram-seurattava, en tiedä seuraatko jo, mutta käy ainakin katsomassa! On nimittäin ihan älyttömiä juttuja! Esim se miten se äijä leikkaa täydelliset otsahiukset vaan parilla saksen nipsasulla. Ja luulisin, että ois muutenkin kampaajalle mielenkiintonen.

https://instagram.com/samvillahair/?hl=fi 

https://instagram.com/p/5SBiSQpk6d/?taken-by=samvillahair

 

Kivaa syksyä! :)

merkkari

Uu, thänks!! Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

Kommentoi