Mitä kuuluu hiuksensa leikanneelle nyt?

Helmikuussa kirjoitin nuoresta naisesta, jolla on aina ollut valtavan pitkät ja paksut vaaleat hiukset ja joka on teinivuosista saakka haaveillut lyhyestä. Niinpä hän sitten erään kerran pätkäisi koko tukan ihan huolella (käy tsekkamassa ennen ja jälkeen -kuvat täältä). Lukijat ja asiakkaat toivoivat sitten seuraavan viikon ajan seurantatarinaa hiuksensa leikanneen naisen fiiliksistä ja seuraavasta käynnistä, joten täällä hän nyt on!

Odottelin itsekin jännittyneenä, että mikä mahtaa olla meininki ja sain ilahtua tosi positiivisesti! Lyhyt tukka on ollut kuulemma todella toimiva, helppo ja tuntunut oikeastaan heti omalta. On ihan käsittämätöntä, miten nopea se on pestä ja laittaa verrattuna vanhaan. Ihmisten reaktiot olivat olleet tosi positiivisia ja vanhan letin saanut äitikin oli heltynyt parin päivän hämmennyksen jälkeen, että "sehän näyttää kyllä tosi hyvältä".

Lyhyt tukka on ollut itseasiassa niin toimiva, että tällä kertaa siitä haluttiin tehdä entistäkin lyhyempi, jopa aavistuksen punk-henkinen, mutta naisellisella fiiliksellä. Lisäksi vuosikausia jatkunut vaaleiden hiusten tavoittelu oli hävinnyt ihan varkain ja oma luonnollinen väri näytti niin hyvältä, että emme tehneet sille tällä kertaa mitään.

Hius on malliltaan ihan perinteinen "sivuilta lyhyt ja päältä pitkä", mutta erilaisella muotoilulla siitä pystyy taikomaan yhtälailla melkoisen räväkkää kuin supersöpöä ja naisellistakin. Kun luonnonkihara hius kasvaa, se alkaa väkisin taipua suloisen suuntaan, joten nyt nautitaan vielä tästä punkimmasta meiningistä!

High five tälle mimmille!

-Meeri

Kommentit

nansk

Voi että tulee omaa vanhaa lyhyttä lettiä ikävä! Mulla oli aika tarkalleen tuo "jälkeen"-malli jossain vaiheessa (: huokaus. Mut on tää pitkäkin toisaalta kiva...

merkkari

Niinpä, puolensa kaikissa ja vaihtelukin virkistää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.