Oscars 2015 - raikkaimmat hiustrendit!

Viimeöiset Oscar-juhlat valtaavat suuren osan tämän aamun palstatilasta ja kannan oman korteni kekoon raportoimalla illan uutisista hiusrintamalla. Kokonaisuutena juhlatyyli hiusten osalta oli erittäin simppeliä, hieman sen näköistä, kuin tukka olisi nopeasti itse kasattu siinä minuutti ennen lähtöä: "Ai saakeli, tukka pitää vielä laittaa! No, mä laitan ponnarin!"

Glamour.com, Popsugar.com ja Hollywoodlife.com ovat näihin tunteihin mennessä saaneet aikaiseksi kattavimmat paketit Oscar-juhlien kaunottarista, kannattaa käydä kurkkaamassa inspiraatiota tuleviin juhliin!

Näin raikkaina siis viime yönä juhlittiin:

SUPER SIMPLE

Vasemmassa yläkulmassa näkyvä Karolina Kurkovan nuttura oli juhlissa valtavirtaa. Kaikki pöyhkeys oli jätetty kotiin, kampauksissa panostettiin enemmän kiiltoon ja hallintaan. Korkeintaan muutama kieputus oikean alakulman Sienna Millerin tyyliin oli sallittua tässä mallissa!

VERY UNDONE

Moni tähti jätti hiuksensa auki, myös kihartamatta. Vapaasti liikkuvaa ja toisilla myös vapaasti pöhöttyvää tukkaa kompensoitiin näyttävillä huulilla ja koruilla!

BANGS

Pitkä, silmiä hipova otsis oli muutaman ajankohtaisimman näyttelijättären lookin ydin. Juhlava otsatukka liikkuu vapaasti ja hiuslakkaa on käytetty tosi maltillisesti. Liimaotsikset on todellakin historiaa!

LOOSE UPDOS

Perinteisempiä kampauksia oli todella vähän, nämäkin kuvat sai tähän vasemman laidan Anna Kendrikin rinnalle hakemalla hakea :D Annalta kuitenkin nappisuoritus; rentoutta ja ilmavuutta on juuri sopivasti!

Löytyykö omaa suosikkia?? Mitä mieltä olette tästä erittäin simppelistä undone-trendistä?

-Meeri

Kuvat: 
Super simple: hollywoodlife.com, glamour.com, popsugar.com, hollywoodlife.com, hollywoodlife.com, glamour.com 
Bangs: glamour.com, glamour.com, hollywoodlife.com
Undone: glamour.com, huffingtonpost.com, glamour.com, glamour.com
Updos: glamour.com, popsugar.com, hollywoodlife.com

Kommentit

Paula. (Ei varmistettu) http://varikastablogi.blogspot.fi/

Ah, tuo koko Annan kokonaisuus vaan TOIMII! Upea Anna!!

merkkari

No todella, tyrmäävä ilmestys!

iidami
Bambino

Ihanan raikkaan näköisiä nämä vähemmän laitetut kampaukset.

merkkari

On kyllä, mutta oon silti vähän kahden vaiheilla, että olisinko ehkä itse laittanut juhlaan ihan noin arkista kampausta... Mutta ainakin yllättivät ja olivat keksineet jotain uutta! :D

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Simppelit nutturat ja löysät updot oli mun mieleen tällä kertaa! Tosin ei nuo vapaasti liikkuvatkaan hiukset olleet huononnäköisiä ja sopi erittäin hyvin. Dakota Johnson rokkaa todella hyvin tuon otsiksen, itselleni en otsista osaa kuvitella :)

hanna
www.hannamariav.com

merkkari

Niin rokkaa! Kaikessa söpöydessään :)

Lila Syren (Ei varmistettu) http://paastavarpaisiin.blogspot.fi

Noi rennot, yksinkertaiset kampaukset on kyllä ihan kauniita, mutta jotenkin avonaisiin kamppauksiin kaipaisin kans enemmän vaikka juhlavampaa viimeistelyä. Sopisi silloin paremmin pariksi noinkin juhlaviin asuihin. Varsinkin Jennifer Anistonin avonainen tukka näytti aika tylsältä!

merkkari

Joo, oon ehkä vähän samaa mieltä. Ainakin siinä tapauksessa, jos arkena on aina tukka samalla tavalla. Toisaalta joillakin on ihan huikea tukka auki ja kiiltävänä, itse en heihin lukeudu :D

Riia Meikkipää

Ihania tukkalookkeja! Toimii.

merkkari

Kyl vaan! Teillä on muuten ihana blogi :)

Riia Meikkipää

Kiitos, ollaan itsekin innoissamme vaikkakin vasta ihan alussa <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.