Oscars 2017 - upeimmat hiukset

Oscar-gaalan hiukset tihkuivat viime yönä glamouria, selkeitä värejä ja mieletöntä kiiltoa. Muutama selkeä trendi nousi esiin:

HOLLYWOOD GLAMOUR

Klassinen ja juhlava valinta, toimii joka vuosi. Huomatkaa trendikäs blorange-sävy!

Emma Roberts

Emma Stone

Charlize Theron

Karlie Kloss

BOHO SURFER

Rennon mattainen ja hieman sotkuinen lookki sekä auki että nutturalla olevissa hiuksissa tuo kantajan rentoa luonnetta esiin.

Leslie Mann

Alicia Vikander

Brie Larson

Kirsten Dunst

Scarlett Johansson

WAXED SLEEK

Todella kiiltävä, lähes wetlook-henkinen sileä lookki sopii hyväkuntoiselle hiukselle, jota ei pörrööntyminen vaivaa.

Hailee Steinfeld

Olivia Culpo

Sofia Carson

HAIR BANDS

Juhlavat, timanteilla ja strasseilla höystetyt hiuspannat löysivät tiensä simppeleiden kampausten joukkoon!

Janelle Monae

Ruth Negga

Salma Hayek

Mikä on sinun suosikkisi? Itse rakastan aina vain noita glamour-laineita näissä tilaisuuksissa. Entä meniko parhaan elokuvan Oscar (Moonlight) oikeaan osoitteeseen??

-Meeri

Kuvat: Popsugar.com, paitsi Vikander, Larson, Theron ja Kloss Telegraph.co.uk

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Scarlett Johanssonin hiukset on ihanat!

merkkari

No ne on ja parasta on vielä se, että lyhyet hiukset eivät ole Scarlettilla vain jonkin roolin takia leikattu ohimenevä vaihe, vaan ne ovat pysyneet jo pitkään lyhyinä!

Olin juuri tulossa kommentoimaan että Scarlett on upea, mutta tuo lyhyt miesmäinen tukka ei vaan toimi yhtään..

Mutta makuja on monia!

merkkari

Haha, näinpä! Itse oon aina tykännyt lyhyistä hiuksista, niissä on jotain tosi naisellista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo ensimmäisen kuvan väri on aivan upea! Onko mitään kevytväriä tai colormaskia jolla saisi tuollaisen värin, niin että se kestäisi muutaman pesun/pari kuukautta? Nyt on sellainen kupariin taittava punertava sävy. Joskus kokeilin colormaskia ja se tarttui todella tiukasti hiuksiini. Tietysti jos saisi kerralla sekoiteltua tuollaisen täydellisen värin niin ehkä se ei haittaisi jos jäisi pidemmäksikin aikaa...

merkkari

Tuo kuvan väri on kyllä sen verran kirkas, että pohjan täytyisi olla tosi vaalea, jos tuommoisen värin haluaa suoraväreillä. Myös tuon tasaisuuden saa oikeastaan aikaan vain tavallisilla väreillä. Ja hei ainahan voi laittaa myös kasvivärejä, jos haluaa luonnollisemman vaihtoehdon!

Shoegallll (Ei varmistettu)

Täällä myös glamour-laineiden ystävä. Emma Stonen tyyli päästä varpaisiin oli mulle kaikkein suurin suosikki. Hiukset hehkuivat kultaa, mekko, korut, kengät, aivan kaikki oli niin upean näköistä. Hieno veto, kun Oscar oli aika todennäköinen, matchata tyyli pystin sävyyn.

Mietin muita hiuksia katsoessa, miten en vaan tykkää siitä kun pitkät hiukset on laitettu kampaukselle auki. Siis esim. tuo Leslie Mannin tyyli. Mielestäni se sopisi ainoastaan, jos puku on kapea ja yksinkertainen. Yleisestikin pidän jonkinlaisesta "ylhäällä olevasta" kampauksesta iltapuvun kanssa, jos hiukset ovat yli olkapäiden. Eli glamour-laineet vain silloin, kun hiukset eivät ole liian pitkät.

merkkari

Tiekkö mulla on kanssa joku ongelma sen suhteen, et jos puvun yläosassa tapahtuu mitään, niin hiukset pitäis olla pois tieltä. Toisaalta jos on tosi avara pääntie ja vaikka olkaimetonkin puku, niin sit siinä on tilaa hiuksille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.