Pehmeää ja naisellista Oscar-gaalan hiusmuotia

Oi vihdoin, vihdoin Leonardo DiCaprio meni ja nappasi parhaan miesnäyttelijän pystin! Ehdin jo manata, että jos Revenantin roolisuorituksesta ei tule lead rolen pystiä, niin mistä sitten?

Kiitospuhevideoiden jälkeen selailin läpi punaisen maton kaunottaret ja kokonaisuutena pitää sanoa, että hiusten juhlamuoti on tällä hetkellä pehmeää, naisellista ja todella vaaleaa! Ei yllätyksiä, ei kovia kulmia, jollakin tapaa ihanan perinteistä. Jopa kulmakarvatkin ovat luonnollistuneet! Tässäpä kolme vallalla ollutta trendiä:

SUPER SOFT

Lady Gagan suuret retrokiharat istuvat kanervansävyiseen meikkiin ja yksinkertaiseen mekkoon täydellisesti. Ja onko alaoikean Naomi Watts ainoa Hollywood-näyttelijä, jolla on ryppyjä??

LUONNONLAPSET

Tämä trendi on ollut punaisella matolla jo vuosikausia, mutta omat suosikkinäyttelijät ja kauneusihanteet tahtovat aina vain löytyä tältä listalta. Ehkäpä huomionarvoisinta onkin honey blonde -sävyn suosio sekä Jennifer Lawrencen (ylävas.) kaulakoru, joka yllättää perinteisyydellään.

SOLMUT JA SYKERÖT

Jos ponnareita ei lasketa mukaan, yhden käden sormilla laskettava määrä näyttelijättäriä edusti tämän vuoden gaalassa jonkinlaisella kampauksella. Rooney Maran (ylävas.) pylpyräsetti ja Daisy Ridleyn (alaoik.) solmuke edustivat sporttisempaa fiilistä, muutoin pysyttiin siistillä keskipääjakaus-puoliksi kiinni -linjalla. Alicia Vikanderin (alavas.) ruskea nude-meikki on todella kaunis.

Lähtikö pystit oikeisiin osotteisiin? Entä jäikö joku kaunotar tai komistus mieleen punaiselta matolta?

-Meeri

Kuvat:
Super Soft: Popsugar.com x3 / Glamour.com
Luonnonlapset: Glamour.com / Popsugar.com x3
Solmut ja sykeröt: Glamour.com / Popsugar.com x3

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Olipa kiva lukea näistä kampauksista heti tuoreeltaan, kiitos jutusta!

merkkari

Hienoa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Naomi Wattsin look oli mielestäni illan paras! Todella upea puku, meikki ja hiukset. Myös Cate Blanchett oli upea, kuten aina. Tykkäsin tosi paljon Jennifer Lawrencen kampauksesta ja meikistä, ja Margot Robbie on vaan ihan käsittämättömän kaunis. Alicia Vikanderin look oli todella kaunis ja raikas. Mutta kaikenkaikkiaan ainakin pukujen osalta tämän vuoden Oscarit oli aika tylsät ja tuntui että moni pelasi vähän varman päälle. Paitsi tietenkin Lady Gaga, jonka tyyli oli juuri sopivan erikoinen :)

merkkari

Joo, varman päälle pelattiin tänä vuonna, mutta tyylikkyys on aina jees! Ihanaa silti aina jännätä, että mitä siellä lätäkön takana on keksitty vuoden aikana :)

Torey
Näissä neliöissä

Pakko sanoa, että kauniita lookkeja oli ja JES Leo! 

merkkari

Oon vieläkin ihan liikuttunut Leon voitosta, ihanaa! <3 <3

Shoegalll (Ei varmistettu)

Kuva Jennifer Lawrencen hiuksista eli leikkauksesta lähtee seuraavalle kampaajakäynnille. Noin vaaleaksi en voi värjätä, koska ei ole mahdollisuutta käydä niin usein kampaajalla, mitä tämä vaatisi. Mutta ihanat nuo vaaleat värit, jotka sun kollaasissa näkyy. Pidin tämän vuoden luonnollisista meikkityyleistä, erityisesti Rachel McAdamsilla (mun suuri girl crush) oli ihanan yksinkertainen kampaus ja tyyli, parhaiten nämä näkyy Daily Mailin jutussa.

Puvuista suosikkeja oli Cate Blanchett, Alicia Vikander ainakin. Pysteistä toivoin Vikanderin ja Leon voittavan, muuten ei ollut niin väliä. Leolla oli mahtava puhe!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.