Supervolyymia tukkaan à la Goldwell

Yhteistyössä: Goldwell

Wohou, nyt on tuuhea tukka! Hiukset tuntuvat leijailevan todella kaukana päänahasta ja ensimmäinen fiilis on ilmavuus. Ja tämän fiiliksen pitäisi vielä säilyä kymmenen pesun ajan. Mistä on kyse??

Käväisin siis tiistai-aamulla Hiushuone Decorissa Helsingin Kampissa, jossa Ina loihti hiuksiini Goldwellin uutukaisen Kerasilk Volume -käsittelyn. Koko homman salaisuus on kolmessa tuotteessa ja taitavassa föönauksessa. Keratiinia ja elastiinia sisältävät shampoo, Volume Treatment -hoito ja Volume Intensifying -jälkihoito vietiin hiuksiin aivan pitkien päähierontojen saattelemana. Hoito kesti föönauksineen noin tunnin ja astelin kampaamosta kadulle kevein askelin. Mietiskelin siinä matkalla töihin, että koska mahtaisin olla siinä pisteessä, kävisin ihan muuten vain kampaamossa pesettämässä hiukseni, fiilis oli mahtava!

Kotihoitotuotteilla höystettynä käsittelyn vaikutuksen pitäisi siis kestää tuon 10 pesua eli omalla tahdillani melkein kuukauden (ja itseasiassa Inan käsittelyn jälkeen meni helposti yksi ylimääräinen päivä hiuksia pesemättä!). Kotisettiin kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi lämpösuojan sisältävät Volume Blow-dry Spray ja Volume Plumping Cream.

Ja nyt on pakko ihmetellä: Pestessä hoitoaine liukui läpi heittämällä ja pesun jälkeen harja meni kerralla läpi. Volyymin lisäksi hiukset ovat siis yhtäkkiä hullun hyväkuntoisen tuntuiset! Lisäksi jo puolikuivana hiukset olivat oikeasti oudon kuohkeat ja föönaus tapahtui jotenkin ihan itsestään. Olo on yhä todella ilmava... En todellakaan osaa sanoa miten pelkkä keratiini ja elastiini saavat tämän aikaan, mutta eipä sillä kai väliä, sillä tämä on ihan mahtavaa! Odotukset tulevien pesujen suhteen ovat nyt todella korkealla.

Aivan parashan tällainen käsittely olisi esimerkiksi isojen juhlien alla, jos haluaa saada hiukset näyttämään mahdollisimman tuuheilta. Myös kampauksen pohjalle tämä olisi aivan ykkönen! Oli kyllä ihana fiilis olla ihan vain töissäkin hyvin föönatulla tukalla... Ja hei toimii varmasti myös apuna heille, jotka tuskailevat pesuvälin pidentämisen kanssa.

Kerasilkin hoitovalikoimastahan löytyy viisi erilaista käsittelyä erilaisiin tarpeisiin, joista omaan liuhulettiini tuo volyme-käsittely oli kaikista passelein. Muut hoidot ovat pörröhiuksisten Control, vaurioituneiden hiusten Reconstruct, ohenevien hiusten Anti-Hairloss ja värjättyjen hiusten Color. Oma kampaaja osaa varmasti kertoa sinun hiustesi tarpeet, jos hoidon valinta tuntuu vaikealta. Tuolta linkin takaa löydät lähimmän Kerasilk-hoitoja tekevän kampaamon (hoidon hinta n. 80 euroa kampaamosta riippuen). Meillä Folkissa ei ainakaan vielä tätä hoitoa tehdä.

Tuulitukka tästä pyyhältää taas takaisin töiden pariin, kuullaan!
Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.