Syksyn kaunein hiusväri: Beige

Jos ysäritrendi on kerran ollakseen, niin otetaan se sitten kunnolla haltuun! Moniväriset megavärjäykset alkavat nyt väistyä simppelin ja takuuvarman beigen tieltä.

Maantienväriset, entistä yksivärisemmät beiget voivat taittua tuhkan, puuterin tai kevyen kullan sävyihin. Pientä eloa tuodaan kevyillä vaaleilla osioilla, jotka näyttävät lähinnä siltä, että valo osuu hiuksiin juuri sopivasti.

Inspiroidutaan vaikkapa näistä hiuksista:

Niin kaunista ja varsinkin suomalaiseen perusväritykseen varsin osuvaa, vai mitä?!

-Meeri

Kaksi ensimmäistä tukkaa Amanda Majorin käsialaa, loput Instagramin herkkuja.

Kommentit

Kirsikka W.

Pitääköhän tässä pikkuhiljaa sitten palailla luonnollisen hiusvärin puoleen? Mulla kun hius on nimenomaan semmoista maantienharmaata herkkua ;)

Juliannahuol (Ei varmistettu)

Moikka! Osaisitkohan neuvoa vasta-alkajaa luonnonkosmetiikka hiustenhoitotuotteisiin liittyen. Olen pikkuhiljaa koittanut siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja nyt haussa olisi liukkalle lasimaiselle, mutta monen vuoden raidoittelusta rasittuneelle vaalealle tukalle sopivat shampoo ja hoitoaine. Olen ehtinyt kokeilla Flown shamppoopalaa, mutta hiukset eivät koskaan ehtineet "puhdistua" normaali kosmetiikan jättämistä kemikaaleista, kun käytössä on edelleen myös ei-luonnonkosmetiikkaa. Tästä syystä shampoopala jätti tukan tahmaiseksi ja rasvaiseksi. Olisiko sulla siis jakaa vinkkejä hoitavista tuotteista, joita voisi käyttää yhdessä tavallisten ei-luonnonkosmetiikkaa olevien hiustuotteiden kanssa puhdistustehosta tinkimättä. Otan kyllä myös vastaan vinkkejä hyvistä luonnollisista suolasuihkeista, lakoista ja kuivashampoista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.