Syksyn trendikkäin otsis

Huolettoman kesän jälkeen aletaan taas kaivata hiuksiin pientä muutosta ja näppärimmin se onnistuu leikkauttamalla maailman helpoimman otsis.

Otsismalli, joka on valmiiksi niin ylipitkä, ettei se vaadi poiskasvatusvaihetta ja kasvoilla niin huoleton, ettei se vaadi juuri edes laittamista.

Otsis, joka ottaa vaikutteita 70- ja 80-luvuilta.

Kyseessä on verhot.

Meidän Sofi lupasi leikata tämän mulle, toivottavasti se ehtisi sen vielä tänään, ettei tarvitse itse tarttua saksiin... :D

Meeri

Kuvat: Pinterest.com / Instagram.com, Claartjerose / Pinterest.com / Glamradar.com / Refinery29.com / Glamourmagazine.co.uk

Kommentit

Kateliini (Ei varmistettu)

No justiinsa! Pari kk tässä veivannu että leikatako, vaiko eikö ja nyt sinäkin! :D

Jos omistaa vahvan leukalinjan ja suorakulmion malliset kasvot matalalla otsalla, mihin kohtaa otsis kannattaisi leikata, jos ei näitä edellä mainittuja halua erityisesti korostaa?

Odotan jännityksellä miltä sulla tulee näyttämään! :)

merkkari

Haha, otsis on aina hyvä!

Leikkaa ne niin, että poskipäät korostuu, siis silmän alle, poskipäiden yläreunalle.

Kateliini (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Katotaan josko huomenna uskaltais ;)

Kateliini (Ei varmistettu)

Tein sen, ja olen erittäin tyytyväinen! :)

merkkari

Jes jes jes!! :D

Essi Helppi

Ai vitsit mä tykkään tästä otsislookista. Mulla on vaan hitsin luonnonkiharat hiukset, että noille pitäisi näyttää suoritusrautaa joka aamu, huoh! Pitää vielä miettiä, vaikka tekisi mieli napsia hiukset!

merkkari

Mulla on kyllä pari asiakasta, jotka vetelee luonnonkiharan ja otsiksen yhdistelmällä. Jos on tosi pientä säkkärää, niin voi olla kyllä vähän haaste arjessa, mut loivemmalla kiharalla on jopa ihan hauskan näkönen, vaikkei suoristaiskaan, varsinkin jos laittaa jakauksen syvälle sivuun ja heittää otsiksen rennosti toiselle puolelle.

Essi Helppi

Oliskin sellainen rento luonnonkihara :) Mulla on just sellainen sähäkkä, joka ei laskeudu niin kivasti, heh! Toisaalta, ei siinä kova homma ole sitä nopeasti suoristaa tai lievästi laittaa laineita, et ehkä voisin jopa testaa :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Taidanpa leikkauttaa!

merkkari

Kivaa, et tuu katumaan! :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Done and done! Me likey!! :)

Kommentoi